Καϊάφας: "Χρειάζεται περισσότερη υπομονή από όλους" (VIDEO)


24 Jul 2014, 9:20 p.m. kifinescom

Συνειδητή επιλογή για την ΟΜΟΝΟΙΑ ο τρόπος παιγνιδιού στο σημερινό παιγνίδι, είπε ο Κώστας Καϊάφας. Ο κόουτς της ομάδας ζήτησε υπομονή και να φύγει η πίεση από την ομάδα για μεγάλα σκορ και τρομερές εμφανήσεις αυτήν την περίοδο και να μείνουμε προσηλωμένοι στον στόχο. 

Σε κάποια σημεία έδειξε μάλιστα και εκνευρισμένος από την κριτική που του έγινε στη διάρκεια της δημοσιογραφικής για το ότι η ΟΜΟΝΟΙΑ απέφυγε να βγει μπροστά, λέγοντας ότι η ομάδα ήταν προετοιμασμένη για δύσκολο παιγνίδι και θέλησε να παίξει με ασφαλείς πάσες.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο προπονητής μας: 

Να συγχαρώ την ομάδα μου για τη δίκαια πρόκριση που έχουμε πάρει. Εμείς θέλαμε να παίξουμε με τον τρόπο που παίξαμε. Δουλέψαμε στις προπονήσεις για να μην ρισκάρουμε στο αποψινό παιγνίδι.

Θέλαμε την πρόκριση και τα καταφέραμε και την πήραμε. Αυτό που βλέπω και είδα και μας στεναχωρεί, είναι ότι παρότι γίνεται μια προσπάθεια που είναι δύσκολη υπήρξε μουρμούρα. Ξέραμε πόσο πιεστικός ήταν ο χρόνος και πόση προσπάθεια κάναμε για να φτιαχτεί αυτή η ομάδα. Χρειάζεται περισσότερη υπομονή. Είναι η 7η βδομάδα που ξεκινήσαμε. Δεν μπορούμε σε τόσο λίγο καιρό να είμαστε τόσο έτοιμοι. Δεν το λέω για να καλυφτώ. Παίξαμε το παιγνίδι μας και χρειαζόμαστε χρόνο.

Πρέπει να βγει από τη νοοτροπία του Ομονοιάτη ότι κάθε παιγνίδι θα κερδίζει 2 ή 3 - 0. Ευχαριστώ στον κόσμο που ήταν δίπλα μας και τους περιμένουμε και στην συνέχεια.

Διαφωνώ ότι κάναμε το εύκολο λάθος και ότι δεν βγήκαμε ψηλά ενώ μπορούσαμε. Είχαμε ένα δύσκολο αντίπαλο απέναντι μας. Θέλαμε να παίξουμε πιο safe αφού η ομάδα μας περίμενε και ήθελε να βγει στην αντεπίθεση γι αυτό κι αν δείτε παίξαμε ακόμη και με τον τερματοφύλακα για να τους αναγκάσουμε να έρθουν πιο μπροστά

Είναι νωρίς για να πω για το επόμενο παιγνίδι. Είχαμε και τις δύο ομάδες διαβασμένες που είχαμε μπροστά μας και είμαι σίγουρος ότι θα είμαστε έτοιμοι την Πέμπτη.

Τα στατιστικά του αγώνα ΟΜΟΝΟΙΑ Λευκωσίας vs FK Budućnost Podgorica

July 2014

Σχετικά άρθρα

Follow Kifines