Οι δηλώσεις των Χαραλάμπους και Δημητρίου (video)


30 Jul 2014, 1:25 a.m. kifinescom

Στο πλαίσιο της χθεσινής διάσκεψης τόσο ο Νίκος Χαραλάμπους όσο και ο Αντρέας Δημητρίου θέλησαν να στείλουν τα μηνύματα τους προς τον κόσμο

Η τοποθέτηση του Αντρέα Δημητρίου:

Φτιάχτηκε μια ομάδα μέσα σε πολύ λίγες μέρες με πολλές δυσκολίες. Με ένα μικρό μπάτζετ με παίχτες με συμβόλαια που έπρεπε να φύγουν και ο προπονητής, οι συνεργάτες του και το συμβούλιο έκαναν μεγάλη προσπάθεια για φτιάξουν σε μικρό χρονικό διάστημα αυτή την ομάδα.

Χρειάζεται χρόνος για να παίζει η ΟΜΟΝΟΙΑ το ποδόσφαιρο που θέλουμε. Και δεν το λέμε απλά γιατί πρέπει να το πούμε.

Οι απαιτήσεις θα είναι εκεί από τον κόσμο κι αυτό δεν αλλάζει, όμως να ξέρουμε και ποιες να είναι αυτές την κάθε δεδομένη στιγμή. Σε βάθος χρόνου αυτή η ομάδα μπορεί να μας δώσει πάρα πολλά.

Η ομάδα θα κάνει τα πάντα για να μας δώσει αυτό που θέλουμε την Πέμπτη.

Τα όσα δήλωσε ο Νίκος Χαραλάμπους:

Θα ήθελα σίγουρα να συμφωνήσω με όσα είπε ο φίλος ο Ανδρέας και ο Κώστας ο προπονητής μας και να προσθέσω μια ιστορία. Θυμάμαι εγώ παλιά όταν η ΟΜΟΝΟΙΑ μεσουρανούσε, για να πάρουμε το πρώτο πρωτάθλημα χρειαστήκαμε 4 χρόνια!

Αυτό από μόνο του δείχνει πως χρειάζεται υπομονή αλλά ακόμη κι αυτή η χημεία. Η συνεύρεση αυτών των ποδοσφαιριστών που θα έχουν την κατάλληλη χημεία. Τα τελευταία χρόνια εμείς αλλάζουμε ποδοσφαιριστές συνέχεια.

Προς τιμήν του νέου συμβουλίου έχει κάνει πολλά καλά βήματα και έχει φέρει πολύ καλούς ποδοσφαιριστές σε καλύτερα οικονομικά δεδομένα. Το τι γινόταν παλιά μου θύμιζε τη φούσκα του χρηματιστηρίου. Οι σημερινοί ποδοσφαιριστές μας είναι το προζύμι για τα επόμενα χρόνια. Αλλά αυτή τη φορά χτίζεται μια ομάδα με σύνεση και με πιο πολλή σοφία.

Ως εκ τούτου, θέλω να τους πω ότι μπορούν να προσδοκούν σε καλύτερες μέρες. Σίγουρα κατανοούμε το ασίγαστο πάθος για επιτυχίες. Έχουμε την βεβαιότητα ότι θα ανταποκριθούν οι παίχτες μας στις προσδοκίες μας. Η ΟΜΟΝΟΙΑ ποτέ δεν θα πάψει να δουλεύει για ένα καλύτερο αύριο στο Σωματείο.

Όλοι μαζί θεωρούμε και πιστεύουμε ότι πρέπει να σταθούμε δίπλα στην προπονητική ομάδα, την ομάδα και τη Διοίκηση για να δώσουμε την μεγάλη μάχη. Ευχαριστούμε τον μεγάλο μας κόσμο που δείχνει συνεχώς ότι είναι αντάξιος της ιστορίας του Σωματείου μας.

Follow Kifines