Τζούρεφ: «Μεγάλη έκπληξη αν προκριθεί η Μέταλλουργκ»


27 Jul 2014, 7 p.m. kifinescom

Στόν Κώστα Καλλή για την εφημερίδα GOAL μίλησε ο βοηθός προπονητής του Ερμή, Μπόρτζε Τζούρεφ.

Το να περάσουν οι συμπατριώτες του από την ΟΜΟΝΟΙΑ θα είναι μεγάλη εκπλήξη σημείωσε, προσθέτονας ότι η Μέταλλουργκ έχει ήδη φτάσει στο πιο ψηλό σημείο της ιστορίας της μετά την πρόκριση επί της Ζελέσνιτσαρ.

Διαβάστε τα όσα δήλωσε ο Τζούρεφ στην GOAL:

Ο Σκοπιανός βοηθός προπονητής του Ερμή, παρόλο που είναι για χρόνια στην Κύπρο, παρακολουθεί το πρωτάθλημα της πατρίδας του και έχει άποψη για το επίπεδο των ομάδων.

Η Μέταλουργκ είναι νεανική ομάδα, αποτελείται μόνο από Σκοπιανούς ποδοσφαιριστές, που είναι σε νεαρή ηλικία και μέσα από τα ευρωπαϊκά παιχνίδια στοχεύουν να κερδίσουν μετεγγραφή στο εξωτερικό», σχολίασε αρχικά στο «Goal» ο Τζούρεφ. «Κάποιοι έμπειροι ποδοσφαιριστές πήραν μετεγγραφή το καλοκαίρι και είναι στελεχωμένοι από νεαρούς. Παρόλο που ως ομάδα είναι άπειρη, θα έλεγα ότι είναι οργανωμένη και πειθαρχημένη και χρειάζεται προσοχή»

Ακολούθως, ο Τζούρεφ υπογράμμισε πως η ευρωπαϊκή πορεία της Μέταλουργκ είναι ήδη πετυχημένη, αφού για πρώτη φορά προκρίνεται στον 3ο προκριματικό γύρο. «Το γεγονός αυτό τους επιτρέπει να παίξουν χωρίς άγχος και είναι κάτι που θα πρέπει να συνυπολογίσουν στην Ομόνοια. Οι νεαροί ποδοσφαιριστές παίζουν για την πάρτη τους και θέλουν να ακουστούν στην Ευρώπη, ώστε να βλέμματα μεγάλων συλλόγων να πέσουν πάνω τους», επισήμανε.

Ο βοηθός του Παναγιώτου στον Ερμή, είπε ακόμη: «Αναμένω τη Μέταλουργκ, ιδιαίτερα στο πρώτο ματς στο ΓΣΠ, να παίξει κλειστά στην άμυνα και να επιδιώξει να κάνει τη ζημιά στην αντεπίθεση. Κάπως έτσι έπιασε στον ύπνο τη Ζελέζνιτσαρ και έκανε την έκπληξη».

Αστέρι της ομάδας είναι ο Κρίστεφ, ο πιο έμπειρος ποδοσφαιριστής (είναι στα 35 του). «Αν και παίζει στα χαφ, σκοράρει εύκολα», μας είπε ο Τζούρεφ και κατέληξε: «Η Ομόνοια είναι πολύ πιο έμπειρη και ικανή ομάδα και έχει το προβάδισμα, τόσο για το αποτέλεσμα στο ΓΣΠ, όσο και για την πρόκριση. Θα είναι μεγάλη έκπληξη να περάσει η Μέταλουργκ».

Πηγή: sentragoal.philenews.com

Follow Kifines