Χαλαρή η κριτική για την ισοπαλία στο Κίμκι


22 Aug 2014, 9:09 a.m. kifinescom

Δεν φαίνεται να τους πανικοβάλει και τόσο το γεγονός ότι δέχτηκαν 2 τέρματα στην έδρα τους τους Ρώσους. Το fcdin.com κάνει λόγο για "ικανοποίηση για την αντίδραση των μπλε παρά το αριθμητικό μειονέκτημα". 

Στην πρώτη τους κριτική για τον αγώνα του Κίμκι, οι αρθρογράφοι της ανεπίσημης ιστοσελίδας της Δυαμό που ασχολείται καθημερινά με τα νέα της ομάδας, κάνουν λόγο για αιφνιδιασμό από την ΟΜΟΝΟΙΑ, αναφερόμενοι στο τέρμα του Λομπιανίτζε με το καλημέρα. Μάλιστα κάνουν αναφορά και στην πολυάριθμη παρουσία οπαδών της ομάδας μας που για 10 λεπτά έκαναν δικό τους το γήπεδο, μέχρι να βρουν το σθένος να φωνάξουν οι Ρώσοι 

Οι Ρώσοι στέκονται στην αλλαγή τακτικής από τον Τσιερτσιέσοφ, ο οποίος παραδέχτηκε ότι δεν του βγήκε το 3-5-2 εξού και προέβηκε σε αλλαγή από το 35' περνώντας στον αγώνα τον Μπούντνερ. Αυτή η αλλαγή στην τακτική - επέστρεψε σε 4-4-2 -, σχολιάζουν οι αρθρογράφοι της Ρώσικης ιστοσελίδας, ήταν και το σημείο το οποίο δείχνει την ικανότητα του προπονητή τους να αντιδράει σωστά στο παιγνίδι. 

Η ιστοσελίδα μιλάει για το ψύχραιμο τρόπο που ο Φοφανά έκλεψε τη μπάλα στο "λάθος αρχάριου του Βανκέρ" και διπλασίασε τα τέρματα του Τριφυλιού ενώ κριτικάρουν και τον Κοκόριν που με την αψυχολόγητη του ενέργεια άφησε την ομάδα με παίχτη λιγότερο για μισή περίπου ώρα. Την ίδια ώρα εξυμνούν την συμμετοχή του Βαλμπουενά σε άλλο ένα γκολ από στημένη φάση (πέμπτη ασίστ από στημένο) ενώ σημειώνουν το ότι το γκολ του Σάμπα - έστω κι από φάουλ - ήταν το τρίτο του στη φετινή περίοδο.

Το σημείο της αποβολής είναι ίσως και το ελαφρυντικό τους για την κριτική στην ομάδα τους, αφού εκτιμούν ότι παρά την μέτρια εμφάνιση η ομάδα τους έδειξε θέληση για να γυρίσει το παιγνίδι και μπορούσε με τύχη να το κάνει. 

Άλλωστε όπως επεσήμαναν και στις ερωτήσεις προς τον προπονητή τους, η Δυναμό έχει μια άσχημη παράδοση να εμφανίζεται κατώτερη των περιστάσεων στην Ευρώπη σε σχέση με εμφανίσεις της στο Ρωσικό Πρωτάθλημα. 

Ο Τσιερτσιέσοφ πάντως δεν δείχνει να ανησυχεί και τόσο, αφού θεωρεί ότι η ομάδα του μπορεί να πάρει τη νίκη στο ΓΣΠ όπως έκανε και προ 2 εβδομάδων με τους Ισραηλινούς. Φαίνεται μόνο να αγνοεί το τι συνθήκες τον περιμένουν εκεί το βράδυ της 28ης Αυγούστου...

Στα σχόλια από τους οπαδούς δε, κάτω από το κείμενο οι απόψεις ποικίλουν

Ένας οπαδός θεωρεί την διαιτησία του Ελβετού Στρούντερ "αηδιαστική, ιδιαίτερα στη φάση της αποβολής του Κοκόριν". Ένας άλλος διερωτάται κατά πόσο "μπορεί η Δυναμό να ελπίζει σε πρόκριση μετά από εντός έδρας αποτέλεσμα 2-2". 

Η απάντηση στο ερώτημα του από κάποιο άλλο χρήστη είναι αποστομωτική: "Νομίζω ότι το αποτέλεσμα απόψε ευχαρίστησε τους μπούκηδες". Φαίνεται ότι το κυνήγι μαγισσών δεν είναι δικό μας αποκλειστικό προνόμιο. 

Ο DvK εξηγά την κακή εμφάνιση της ομάδας του στον παράγοντα "Ευρωπαϊκή απειρία. Και η Μπορούσια Ντόρτμουντ τερμάτισε 4η στον όμιλο της όταν πήγε μετά από καιρό στο Champions League, όμως την επόμενη σεζόν έφτασε στον τελικό".

Τέλος ο snab, ενώ αρχικά εκφράζει την σιγουριά του για το ότι "Σίγουρα θα περάσουμε από τους Κύπριους στο τέλος", στη συνέχεια φαίνεται να δείχνει την ανησυχία του. "Αν δεν περάσουμε όμως την ΟΜΟΝΟΙΑ δικαιούμαστε να βγάλουμε τα συμπεράσματα μας για την ομάδα και τον προπονητή. Και αυτά δεν είναι καλά..

Τα στατιστικά του αγώνα Dynamo Moscow vs ΟΜΟΝΟΙΑ Λευκωσίας

August 2014

Σχετικά άρθρα

Follow Kifines