Μας γνωρίζουν...τους γνωρίζουμε κι εμείς!


25 Aug 2014, 10:04 a.m. kifinescom

Θα είναι πιο διαβασμένη η Δυνάμο στον επαναληπτικό γράφουν Ρώσοι στα ρεπορτάζ τους. Ε και; Το ίδιο ισχύει για την ΟΜΟΝΟΙΑ! 

Το γρήγορο γκολ και το διαφορετικό σύστημα που ακολούθησε η ομάδα στον αγώνα της Μόσχας έπιασαν εξ απροόπτου τον Τσερτσιέζοφ, όμως την Πέμπτη το βράδυ οι Ρώσοι θα είναι πιο έτοιμοι αφού μας ξέρουν πλέον καλύτερα και θα μας αντιμετωπίσουν με πιο μεγάλη σοβαρότητα. 

Το ίδιο όμως μπορούμε να πούμε και για την ΟΜΟΝΟΙΑ. Σίγουρα ο Καϊάφας είχε πιο εύκολη δουλειά από τον προπονητή της Δυνάμο στο "διάβασμα" της αντιπάλου, μιας και η ομάδα της Μόσχας έχει ήδη αγωνιστεί σε αγώνες πρωταθλήματος ενώ υπήρχαν και οι 2 αγώνες στο Γιουρόπα Λιγκ. Όμως μέσα από το ματς της Κίμκι Αρένα ο προπονητής μας είδε και με πιο τρόπο μπορεί να αντιμετωπίσει καλύτερα τα ατού των αντιπάλων. 

Ακόμη και να μην θελήσει ο Καϊάφας να αλλάξει πολλά σε ο,τι αφορά το αρχικό σχήμα, ο πρώτος αγώνας έχει προσθέσει αγωνιστική εμπειρία στα πόδια των ποδοσφαιριστών του οι οποίοι πλέον γνωρίζουν και πως συμπεριφέρονται στον αγωνιστικό χώρο οι αντίπαλοι τους. Για παράδειγμα, αναφέρουμε τη φάση του 2-2, όπου ο Μπούντνερ ήρθε από πίσω και έκανε το 1-2 με τον Κουράνι για να κάνει ανενόχλητος το σουτ στην εστία του Μορέιρα. Ο Ολλανδός το χει το μακρινό σουτ και θα είναι κάτι που θα πρέπει να προσεχθεί στον επαναληπτικό - θα αρχίσει, όπως γράφουν οι Ρώσοι, στο παιγνίδι της Πέμπτης. 

Μπορεί λοιπόν να μην έχει και πολλές επιλογές για εκπλήξεις στον επαναληπτικό αγώνα ο προπονητής μας, όμως ούτε και ο αντίπαλος. Και με τη συμπαράσταση πλέον του κόσμου μας, μπορούμε να ευελπιστούμε ότι η ΟΜΟΝΟΙΑ έχει σημαντικές πιθανότητες για επιτυχία και μπορεί να τις κυνηγήσει με μια συγκεντρωμένη εμφάνιση το βράδυ της 28ης Αυγούστου. 

Τα στατιστικά του αγώνα ΟΜΟΝΟΙΑ Λευκωσίας vs Dynamo Moscow

Follow Kifines