Προτεραιότητα ο αγώνας στη Μόσχα


16 Aug 2014, 11:55 a.m. kifinescom

Με ανακοίνωση της, η ΟΜΟΝΟΙΑ, παίρνει θέση σε ανυπόστατα δημοσιεύματα περί αποχώρησης ποδοσφαιριστών μας που μόνο κακό κάνουν, λίγες μόνο μέρες πριν τον αγώνα με την Διναμό στη Μόσχα. 

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Σχετικά με ανυπόστατο δημοσίευμα που είδε το φως της δημοσιότητας και αναφέρεται σε ονόματα ποδοσφαιριστών μας που δήθεν συζητήθηκαν δια αποχώρηση, η ΟΜΟΝΟΙΑ ξεκαθαρίζει πως ποτέ δεν τέθηκε ζήτημα αποχώρησής τους και ούτε υπάρχει ανάγκη αποχώρησής τους. Υπήρχε ανάγκη για αποχώρηση ενός ποδοσφαιριστή και η ανάγκη ικανοποιήθηκε με την αποχώρηση του Λεβάν Κακουμπάβα, για τον οποίο έγινε και σχετική ανακοίνωση.

Διερωτόμαστε γιατί η ιστοσελίδα omonoia24.com, η οποία καμία σχέση δεν έχει με την επίσημη ΟΜΟΝΟΙΑ, επέλεξε να δημοσιεύσει ένα τέτοιο θέμα, το οποίο είναι ανυπόστατο. Η ομάδα μας δίνει την Πέμπτη ένα σημαντικό αγώνα, σε μία ήδη πετυχημένη Ευρωπαϊκή χρόνια, απέναντι σε έναν αντίπαλο που έχει πολλαπλάσιο μπάτζετ και η προσοχή μας είναι στραμμένη αποκλειστικά εκεί και δεν θα επιτρέψουμε σε κανένα να χαλάσει το οικογενειακό κλίμα που με τόσο κόπο κτίστηκε.

Πηγή: omonoia.com.cy

Follow Kifines