Αντρέας Δημητρίου: "Δεν ξέρω τι είδε"(video)


28 Sep 2014, 9:34 p.m. kifinescom

Αυτό δήλωσε στη κάμερα της CytaVision ο εκπρόσωπος τύπου της ΟΜΟΝΟΙΑΣ για το γελοίο σφύριγμα φάουλ του Ψευδιώτη από το οποίο και προήλθε το 1-0 του Εθνικού.

Διαβάστε αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο εκπρόσωπος του γραφείου τύπου της ΟΜΟΝΟΙΑΣ:

Στο πρώτο ημίχρονο πληρώσαμε κάποια ατομικά λάθη που κάναμε. Αβίαστα λάθη που δεν μας άφησαν να βρούμε ρυθμό. Ήταν ισορροπημένο το 1ο ημίχρονο όμως δεν ήταν καλή η ομάδα. Το γκολ προήλθε από ένα φάουλ που δεν υπήρχε. Δεν ξέρω που είδε φάουλ ο διαιτητής.

Στο δεύτερο ημίχρονο είχαμε 3-4 τουλάχιστον κλασσικές. Κ λείσαμε τον Εθνικό στο μισό του. Όμως δεν μπορέσαμε να πάρουμε ούτε τον βαθμό. Είχαμε και ένα πέναλτι που δεν μας δόθηκε.

Γενικά όμως η ομάδα αδικεί τον εαυτό της με το κακό πρώτο ημίχρονο. Είναι κάτι που συμβαίνει όταν μας προηγηθεί κάποιος αντίπαλος, έχουμε πολλούς "τραυματισμούς". Μου έκανε εντύπωση που υπήρξε και αντίδραση από τον Εθνικό για τα 8 λεπτά, που μπορούσαν να ήταν παραπάνω.

Είμαστε όμως η ΟΜΟΝΟΙΑ και πρέπει να τα ξεπερνάμε και αυτά.

Η ήττα μας κρατάει πίσω στην βαθμολογία. Στο δεύτερο ημίχρονο ήμασταν καλοί και αδικούμε τον εαυτό μας με εμφανίσεις όπως το πρώτο ημίχρονο. Κρατάμε και τις δύο σημαντικές φάσεις όπου υπήρξε αλλοίωση του αποτελέσματος, στο φάουλ που σκόραρε ο Εθνικός και στο πέναλτι που δεν πήραμε. Θα δουλέψουμε όμως για να το ξεπεράσουμε.

Είναι πάντα δύσκολο όταν δεν σου βγαίνει το παιγνίδι. Και όντως υπάρχει εκνευρισμός των ποδοσφαιριστών μας στο παιγνίδι, βάσει και του τι έχει προηγηθεί. Είναι άνθρωποι και ξεφεύγουν μερικές φορές, όμως πρέπει να προσπαθήσουν να είναι συγκεντρωμένοι.

Είχαμε μια συνάντηση με την ομοσπονδία, όμως πρέπει να δούμε και τι θα κάνουμε.

Τα στατιστικά του αγώνα Εθνικός Αχνας vs ΟΜΟΝΟΙΑ Λευκωσίας

Follow Kifines