Επιστρέφει επιτέλους σε ρυθμούς πρωταθλήματος


14 Sep 2014, 12:01 p.m. kifinescom

Ο άδοξος αποκλεισμός από την Ευρώπη αλλά και η διακοπή για την Εθνική είχαν ως αποτέλεσμα να μην καταλάβουμε καλά καλά πως ξεκίνησε το πρωτάθλημα.

Η αναβολή της πρώτης αγωνιστικής δε, είχε ως αποτέλεσμα για την ομάδα μας να δίνει σήμερα μόλις το 2ο της παιγνίδι για το πρωτάθλημα παρότι βρισκόμαστε ήδη στην τρίτη αγωνιστική. 

Όλα αυτά βέβαια πλέον μπαίνουν στο χρονοντούλαπο της ιστορίας, αφού η ΟΜΟΝΟΙΑ επιστρέφει σήμερα στην αγωνιστική δράση, δίνοντας ένα ιδιαίτερα δύσκολο αγώνα κόντρα στην Σαλαμίνα στο Αμμόχωστος. Ο Κώστας Καϊάφας φρόντισε να προειδοποιήσει όλους για την δυσκολία του εγχειρήματος, θεωρώντας ότι η σημερινή έξοδος του Τριφυλλιού είναι η πιο επικίνδυνη του 1ου γύρου. 

Βέβαια όταν μιλάμε για πορεία πρωταθλητισμού, ο στόχος της νίκης είναι αδιαπραγμάτευτος. Ιδιαίτερα τώρα που έχει προηγηθεί και μια περίοδος χωρίς αγώνες και έφερε στην επιφάνεια προβλήματα αντιλήψεων και διχαστικές τάσεις στον κόσμο, μια νίκη θα είναι το καλύτερο δυνατό βήμα για να επέλθει εκ νέου η ηρεμία και η αυτοπεποίθηση στα επιθυμητά επίπεδα. 

Είναι πράγματι δυστυχές το δεδομένο ότι η ΟΜΟΝΟΙΑ θα αγωνιστεί στο Αμμόχωστος χωρίς τους οργανωμένους, όμως η ουσία είναι ότι στις 8μμ η ομάδα μας θα χρειαστεί την βοήθεια όσων θα είναι τελικά στο γήπεδο της Λάρνακας για να πάρει το 2ο της τρίποντο στην φετινή σεζόν και να εκμεταλλευτεί το νικηφόρο της ξεκίνημα για να χτίσει μια δυναμική. 

Μιλώντας για δυναμική, οφείλουμε να τονίσουμε την σημασία της νίκης στην πρεμιέρα με την Ανόρθωση. Ήρθε στο κατάλληλο σημείο, μετά την απογοήτευση από τον αποκλεισμό στην Ευρώπη και διατήρησε ζεστό τον κόσμο της ομάδας. Επανέφερε επίσης και την πίστη στην ομάδα ότι διαθέτει τα όπλα για να είναι πρωταγωνίστρια στις εγχώριες διοργανώσεις. Γι αυτό και η σημερινή αναμέτρηση κρίνεται σημαντική για τη συνέχεια, αφού ακολουθεί άλλο ένα δύσκολο παιγνίδι την ερχόμενη βδομάδα στο ΓΣΠ με άλλες δύο αναμετρήσεις στο πρόγραμμα σε διάστημα μιας βδομάδας (Οθέλλος, Εθνικός) να ακολουθούν. 

Ο προπονητής δεν αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα με τραυματισμό ποδοσφαιριστή (εκτός του Μουλαζίμη) έτσι θα μπορέσει να κτυπήσει το παιγνίδι με ο,τι έχει με μοναδικό στόχο την πρώτη εκτός έδρας νίκη της χρονιάς. 

Ο αγώνας ξεκινάει στις 20:00 στο Αμμόχωστος και θα μεταδίδεται ζωντανά από τη CytaVision Sports 2. Διαιτητής της αναμέτρησης ορίστηκε ο Λοΐζος Παναγιώτου με βοηθούς τους Αριστείδη Χρίστου και Ανδρέα Ανδρέου. 

Ζωντανή ενημέρωση για τον αγώνα θα υπάρχει στην σελίδα μας στην ενότητα Στατιστικά όπως και στην σελίδα μας στο Facebook

September 2014

Σχετικά άρθρα

Follow Kifines