Γεωργίου: «Λανθασμένη η αποβολή Στεπάνοφ»


23 Sep 2014, 6:58 p.m. kifinescom

Στη δικαστική για τον Στεπάνοφ η ΟΜΟΝΟΙΑ θα έχει στα χέρια της ένα δυνατό χαρτί. Η έκθεση του παρατηρητή διαιτησίας μιλά για λάθος του βοηθού και λανθασμένη αποβολή.

Καταπέλτης για τον Ανδρέα Ανδρέου η έκθεση του Παρατηρητή Διαιτησίας, Ανδρέα Γεωργίου, ο οποίος στις παρατηρήσεις του για τον αγώνα Σαλαμίνα - ΟΜΟΝΟΙΑ, αναφέρει ότι λανθασμένα υποδείχτηκε παράβαση στο χέρι του Στεπάνοφ με συνέπεια να αποβληθεί ο ποδοσφαιριστής της ΟΜΟΝΟΙΑΣ. 

Με όπλο λοιπόν αυτή την παρατήρηση, η ΟΜΟΝΟΙΑ θα ζητήσει στην αυριανή συνεδρία της Δικαστικής της ΚΟΠ, όπως "πέσει η ποινή" στον ποδοσφαιριστή μας. Ο Γεωργίου, αναφέρει επί λέξει:

Ο β' βοηθός διαιτητής λανθασμένα πληροφόρησε τον διαιτητή ότι το χέρι ήταν σκόπιμο και κατά συνέπεια του ανέφερε ότι ήταν κόκκινη γιατί ήταν προφανής ευκαιρία επίτευξης τέρματος. Ο Β.Δ. έκανε λάθος στην σημαντική αυτή φάση, γιατί η μπάλα πήγε και βρήκε το χέρι και όχι το χέρι την μπάλα. Σε καμιά περίπτωση δεν υπήρξε παράβαση. Όπως έχω γράψει και πιο πάνω ο 2ος Β.Δ. έκανε σημαντικό λάθος.

Το όλο θέμα δημοσιοποίησε η ιστοσελίδα SentraGoal και συγκεκριμένα ο δημοσιογράφος Κώστας Καλλής. 

 

Πηγή: sentragoal.philenews.com

Follow Kifines