Γιωργαλλίδης: "Αν δεν ερχόταν η νίκη θα είχαμε προβλήματα" (video)


24 Sep 2014, 9:58 p.m. kifinescom

Στην φράση αυτή του Αντώνη Γιωργαλλίδη που έκανε ντεμπούτο σε επίσημο αγώνα σήμερα, περικλείεται η σημασία του τέρματος του Ποτέ.

Ο Κύπριος διεθνής, επισήμανε ότι δεν παίξαμε καλά σήμερα, όμως στάθηκε και στο ότι η ΟΜΟΝΟΙΑ έψαξε το τέρμα μέχρι τέλους. Δείτε το βίντεο των δηλώσεων και αναλυτικά τα όσα είπε ο τερματοφύλακας της ΟΜΟΝΟΙΑΣ μετά απ' αυτό.

 

Η νίκη είναι το κριτήριο όμως δεν παίξαμε όπως έπρεπε. Βρήκαμε απέναντι μας μια παθιασμένη ομάδα. 

Συγχαρητήρια και στους δικούς μας ποδοσφαιριστές όπως και στα παιδιά του Οθέλλου. Παίξαμε ένα ωραίο παιγνίδι και με τη βοήθεια του Θεού που μας βοήθησε στο τελευταίο λεπτό να βάλουμε το γκολ. Γιατί πραγματικά αυτή η νίκη είναι πάρα πολύ σημαντική για πάρα πολλούς λόγους. 

Αν δεν ερχόταν αυτή η νίκη θα είχαμε προβλήματα. Αλλά ευτυχώς ήρθε και αυτό είναι πάρα πολύ σημαντικό. Μας βοήθησε ο Θεός και τον ευχαριστούμε. 

Όλα τα παιδιά έδωσαν όλες τους τις δυνάμεις και αυτό φάνηκε από το ότι προσπαθούσαμε μέχρι το τελευταίο λεπτό. Σίγουρα ο Οθέλλος είχε τις ευκαιρίες του, όμως το σημαντικό είναι ότι πήραμε εμείς τη νίκη και όλοι μαζί από δω και μπρος πρέπει να συνεχίσουμε ενωμένοι. Γιατί η ΟΜΟΝΟΙΑ πρέπει να είναι ενωμένη. 

Είχαμε πριν δύο ανεπιτυχή αποτελέσματα και προσπαθήσαμε σήμερα να πάρουμε τη νίκη που ήταν πάρα πολύ σημαντική και σίγουρα θα μας δώσει τη κατάλληλη ψυχολογία για τη δύσκολη συνέχεια με τον Εθνικό. Ένα παιγνίδι σε μια πολύ δύσκολη έδρα. Σεβόμαστε τον αντίπαλο αλλά θα πάμε εκεί για να πάρουμε τους τρεις βαθμούς γιατί είμαστε η ΟΜΟΝΟΙΑ. 

Στη συνέχεια ο Αντώνης Γιωργαλλίδης κλήθηκε να μιλησει και για την προσπάθεια που γίνεται στην Εθνική και τον αγώνα με το Ισραήλ:

Έχουμε παιγνίδι με τον Εθνικό, μετά τον Ερμή και μετά έρχεται η Εθνική. Κάναμε μια νίκηγ μεν, αλλά ακόμη δεν κάναμε τίποτα. Πρέπει να πάμε σε όλα step by step. Πρώτα τα άλλα τα παιγνίδια με την ΟΜΟΝΟΙΑ και μετά τα όλα άλλα.

 

Τα στατιστικά του αγώνα Οθέλλος Αθηένου vs ΟΜΟΝΟΙΑ Λευκωσίας

Follow Kifines