Ντεμπούτο για δύο


30 Sep 2014, 2:42 p.m. kifinescom

Δύο νέους ποδοσφαιριστές χρησιμοποίησε στον αγώνα της Κυριακής ο Κώστας Καϊάφας. Ο λόγος για τους Γιώργο Οικονομίδη και Άντραζ Κιρμ.

Ο Κύπριος διεθνής μέσος βέβαια είχε αγωνιστεί και στα φιλικά προετοιμασίας, όμως μετά τη συμπερίληψη του απλά στην αποστολή σε αγώνες στην Ευρώπη και σε 4 ματς στο πρωτάθλημα, πήρε για πρώτη φορά φανέλα βασικού στον αγώνα στο Δασάκι.

Το ντεμπούτο του δεν ήταν το ιδανικό, αφού μαζί με τους υπόλοιπους συμποδοσφαιριστές του, έμεινε πολύ πίσω σε απόδοση. Ο Γιώργος ήταν επιλογή του προπονητή μας και αν και δεν τίθεται θέμα αμφισβήτησης των μεγάλων του ικανοτήτων, θα πρέπει στην επόμενη του ευκαιρία να ανεβάσει στροφές για να κερδίσει θέση ξανά στην 11άδα. Πάντως ο Οικονομίδης θα μπορούσε να ευτυχήσει να πετύχει και γκολ, αφού στο 52' ελευθερώθηκε όμορφα εκτός της περιοχής και το σουτ του έφυγε για ελάχιστα εκατοστά άουτ. Ο ποδοσφαιριστής έγινε εν τέλει αλλαγή στο 66' για να περάσει στο παιγνίδι ο Ασσίς

Ο Σλοβένος Κιρμ, χάθηκε κι αυτός στην μετριότητα της εμφάνισης της ομάδας. Σίγουρα το ντεμπούτο του δεν ήταν το ιδανικό αφού σε κανένα στάδιο του αγώνα δεν μπόρεσε να γίνει ουσιαστικός, όμως αυτό είναι φυσιολογικό. Αποκτήθηκε την τελευταία στιγμή και χρειάζεται χρόνο για να συνηθίσει την ομάδα. Το πλούσιο βιογραφικό του και οι πολλές του συμμετοχές στην Εθνική Σλοβενίας, αποτελούν σημαντικό εχέγγυο για καλύτερες παρουσίες, γι αυτό άλλωστε εισηγήθηκε την απόκτηση του ο τεχνικός διευθυντής της ομάδας Ρόι Κλαρκ.

Είναι πάντως σημαντικό για την ΟΜΟΝΟΙΑ να βελτιωθούν οι ποδοσφαιριστές οι οποίοι δεν έχουν τόσο πολύ χρόνο συμμετοχής. Για να αντέξει η ΟΜΟΝΟΙΑ σε βάθος χρόνου, θα χρειαστεί όλο το ρόστερ της ομάδας γι αυτό και αναμένεται να κριθεί στην ολότητα η συνεισφορά όλων και όχι από ένα και μόνο μεμονωμένο παιγνίδι.
 

Follow Kifines