Συνεχίζονται οι αντιδράσεις


15 Sep 2014, 11:17 a.m. kifinescom

Στην αυριανή συνεδρία του ΔΣ θα εξεταστεί θέμα διαιτησίας, σύμφωνα με τις δηλώσεις του αντιπροέδρου του Σωματείου, Δρ. Άγη Ιακωβίδη.

Συνεχίστηκαν και σήμερα τα παράπονα από πλευράς Διοίκησης για την κακή διαιτησία του Λοΐζου Παναγιώτου και των βοηθών του, αφού ο αντιπρόεδρος και αρχηγός του ποδοσφαιρικού τμήματος Δρ. Άγης Ιακωβίδης μίλησε στο ραδιόφωνο για "μεγάλο σφάλμα" εκ μέρους του διαιτητή. 

"Μας τα χάλασε η κόκκινη, αφού χάθηκε η αυτοσυγκέντρωση και εκνευρίστηκαν οι ποδοσφαιριστές" δήλωσε ο Δρ. Ιακωβίδης, ο οποίος πρόσθεσε ότι το χέρι ήταν ακούσιο εφόσον "η μπάλα πήγε στο χέρι του Στεπάνοφ και όχι το χέρι στη μπάλα". 

Για το αν η ΟΜΟΝΟΙΑ προτίθεται να καταγγείλει την διαιτησία στο χθεσινό παιγνίδι ο αντιπρόεδρος του Σωματείου άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο:

"Η χθεσινή διαιτησία έκανε αρκετά λάθη και μεγαλύτερο ήταν η κόκκινη. Το θέμα της διαιτησίας θα το εξετάσει το ΔΣ. Θα δούμε τον αγώνα και αν κρίνουμε ανάλογα θα αποφασίσουμε αν θα καταγγελθεί η διαιτησία στην αυριανή συνεδρία του ΔΣ".

Πέραν όμως της χθεσινής διαιτησίας, ο Ιακωβίδης στάθηκε και στην γενική στάση της διαιτησίας απέναντι στο Σωματείο μας, εκφράζοντας την απαρέσκεια του για το πως αντιμετωπίζεται η ΟΜΟΝΟΙΑ:

"Πρέπει η αρμόδια αρχή να προβληματιστεί και να μην επαναλαμβάνονται τα ίδια λάθη. Τα πεπραγμένα στην κυπριακή διαιτησία και το πώς αντιμετωπίζεται η ομάδας μας, δεν μας αφήνουν περιθώρια αισιοδοξίας. Αλλά δεν πρέπει να σιωπούμε. Θέλουμε να προβληματίσουμε" σημείωσε ο αντιπρόεδρος. 

 

September 2014

Σχετικά άρθρα

Follow Kifines