Θα αναλάβει την ευθύνη;


22 Sep 2014, 6:17 p.m. kifinescom

Η απόφαση του να τα βάλει με τους οργανωμένους έφερε μεγάλο διχασμό στην κερκίδα. Ιδιαίτερα μετά τα όσα έγιναν την περασμένη βδομάδα και είχαν ως αποτέλεσμα το να μείνει βουβό το γήπεδο σε ένα τόσο δύσκολο παιγνίδι, θεωρούμε ότι ο Πρόεδρος είναι ο μοναδικός που μπορεί να αντιστρέψει το κακό κλίμα.

Το κλίμα όπως διαμορφώθηκε μετά την ήττα από την ΑΕΚ είναι ήδη βαρετό. Καμιά αμφιβολία για το πιο πάνω, αφού η ήττα συνοδεύτηκε με μια κακή εμφάνιση που σκόρπισε τον προβληματισμό.

Η ήττα λειτούργησε αρνητικά στις διχαστικές τάσεις που επικρατούν στην πράσινη εξέδρα, αφού και πάλι παρατηρήσαμε το φαινόμενο των διαπληκτισμών στις κερκίδες με μερίδα του κόσμου να ψάχνει φταίχτες για το "κατάντημα" της ομάδας στο...αντίπαλο στρατόπεδο.

Και αυτή τη στιγμή ο μόνος που μπορεί να διορθώσει τα κακώς κείμενα, είναι ο Πρόεδρος. Ο οποίος θα πρέπει να αναλάβει την ευθύνη για τα όσα έχουν συμβεί.

Αν ο Πρόεδρος στοχευμένα τα βάζει με τους οργανωμένους θεωρώντας ότι η ΟΜΟΝΟΙΑ θα κερδίσει - μειώνοντας αφού τα υποτιθέμενα προστίματα - θεωρούμε ότι ποντάρει σε λάθος άλογο. Η ΟΜΟΝΟΙΑ χάνει από τη δυναμική της χωρίς τους οργανωμένους και αυτό φάνηκε ψες περίτρανα.

Γήπεδο εκκλησία, χωρίς πίεση στον αντίπαλο ή τον διαιτητή και τους παίχτες απορημένους για το "που πηγε όλη αυτή η θετική ενέργεια που προέρχεται από την κερκίδα".

Αν το έχει καταλάβει ο Πρόεδρος ότι εν όσο συνεχίζεται η ανώμαλη αυτή κατάσταση η ΟΜΟΝΟΙΑ θα ζημιώνει και οικονομικά αφού θα κόβονται όλο και λιγότερα εισιτήρια, τότε ίσως κάνει το βήμα που πρέπει να κάνει για να τελειώσει μια και καλή το όλο θέμα. Το μπαλάκι, βρίσκεται στο δικό του γήπεδο.

Αν όμως ο Πρόεδρος απλά ενεργεί εκδικητικά για τα "Δεκεμβριανά του 2008", τότε δεν έχουμε καμιά απολύτως σωτηρία...

Follow Kifines