Αδικαιολόγητα απών ο Γιόνας


1 Jan 2015, 6:37 p.m. kifinescom

Ως επιβεβαίωση των χθεσινών πληροφοριών για την επιθυμία του Ακουισταπάτσε να αποχωρήσει, η είδηση ότι ο Γερμανός αμυντικός απουσίασε σήμερα από την προπόνηση της ομάδας.

Η ΟΜΟΝΟΙΑ με ανακοίνωση της προ ολίγου ενημέρωσε ότι ο Γιόνας δεν παρουσιάστηκε σήμερα στο Ηλίας Πούλλος και ως εκ τούτου η ομάδα θα λάβει τα μέτρα της.

Η ανακοίνωση:

Ο ποδοσφαιριστής της ομάδας μας, Γιόνας Ακουισταπάτσε, δεν έδωσε ως όφειλε το παρών του στη σημερινή προπόνηση. Ως εκ τούτοι οι νομικοί σύμβουλοι του σωματείου μας εξετάζουν την όλη υπόθεση και ήδη έχουν προβεί στις απαραίτητες ενέργειες.

Υπενθυμίζουμε ότι ο ποδοσφαιριστής της ομάδας μας ενημέρωσε τον προπονητή μας και τους συμποδοσφαιριστές του ότι επιθυμεί να επιστρέψει στη Γερμανία αφού δεν είναι ικανοποιημένος με την κατάσταση που επικρατεί στην ομάδα σε ο,τι αφορά τις πληρωμές. Να αναφέρουμε επίσης ότι ο Γιόνας είχε στο συμβόλαιο του όρο που ορίζει περίοδο χάριτος για τις καθυστερήσεις πληρωμών κάτι το οποίο όμως δεν φαίνεται να τον ικανοποιεί πλέον και παρότι το χρονοδιάγραμμα του μισθού του ακολουθείται βάσει συμβολαίου, δεν θέλει να συνεχίσει στην ομάδα μας.

Φαίνεται λοιπόν ότι το διαζύγιο είναι οριστικό και αναμένεται μάλιστα να έχει και αρκετά επεισόδια μέχρι την έκδοση του.

Follow Kifines