Α. Δημητρίου «Δεν ικανοποιεί η ισοπαλία»


9 Nov 2015, 9:31 p.m. kifinescom

Η ΟΜΟΝΟΙΑ άξιζε και έπρεπε να πάρει τη νίκη κόντρα σε ένα ποιοτικό αντίπαλο σύμφωνα με τις δηλώσεις του εκπροσώπου της, Ανδρέα Δημητρίου

Είναι ευθύνη όλων μας να ανεβάσουμε την ομάδα πιο ψηλά, γιατί η θέση της στον βαθμολογικό πίνακα δεν της αρμόζει, συμπλήρωσε. Αναλυτικά:

Νομίζω νοιώθουμε όλοι το ίδιο. Στεναχώρια και πίκρα μετά την ισοπαλία και αν έμπαινε κάποιος στα αποδυτήρια θα έβλεπε την εικόνα των ποδοσφαιριστών μας να είναι στεναχωρημένοι που δεν πήραν την νίκη.

Έγιναν σαφώς λάθη για να δούμε 4 γκολ και τόσες πολλές φάσεις όμως στο τέλος θεωρούμε ότι είχαμε τις φάσεις για να κερδίσουμε το ματς και στα δύο ημίχρονο. Οι παίχτες κατέβαλαν πολύ μεγάλη προσπάθεια και φάνηκε. Δεν κέρδισαν όμως έδειξαν ότι έχουν δυνατότητες για πολύ περισσότερα πράγματα από όσα έδειξαν μέχρι σήμερα. Πρέπει να ανεβάσουμε την ομάδα ψηλά στη βαθμολογία.

Το γεγονός ότι η ομάδα έδωσε την ψυχή της στο γήπεδο αναγνωρίστηκε από τον κόσμο. Υπάρχει τεράστια διαφορά στα μπάτζετ των δύο ομάδων και αυτό σημαίνει πολύ περισσότερες επιλογές. Το αποελ δεν έκανε τις πολλές φάσεις όμως με την ποιότητα που έχει μεσοεπιθετικά και κάποιες ατομικές φάσεις κατάφερε να γίνει απειλητικό. Δεν είναι κανένα μυστικό αυτό.

Εμείς όμως με την κραυγαλέα ευκαιρία του Σκέμπρι ή του Ράμος στο τέλος μπορούσαμε να πάρουμε το τρίποντο. Με το αν όμως δεν κερδίζεις γι αυτό περιμένουμε την συνέχεια.

Να μην γινόμαστε κουραστικοί. Περίμενε η ομάδα μας κάποιες απαντήσεις για να τελειώσει σύντομα το θέμα του προπονητή. Δεν θα πούμε κάτι άλλο. Θα γίνει η επιλογή και όταν γίνει αυτή θα την δικαιολογήσουμε.

Λέμε ένα τεράστιο ευχαριστώ στον κόσμο μας και όλοι μαζί πρέπει να ανεβάσουμε την ομάδα ψηλά. Μπορεί να μας αφήνει ικανοποίηση το ότι η ομάδα έδειξε δυνατότητες όμως θα πρέπει να την ανεβάσουμε ψηλά. Όλοι μαζί.

Τα στατιστικά του αγώνα ΟΜΟΝΟΙΑ Λευκωσίας vs ΑΠΟΕΛ Λευκωσίας

November 2015

Σχετικά άρθρα

Follow Kifines