Ακόμη κι έτσι η νίκη είναι μονόδρομος


21 Feb 2015, 11:46 a.m. kifinescom

Αν οι απουσίες ήταν αρκετές για να μας αποθαρρύνουν, καλύτερα να μην μπούμε σήμερα στο γήπεδο της Λεμεσού. Σήμερα αυτοί που θα αγωνιστούν στο Τσίρειο πρέπει να δώσουν τα πάντα για να φέρουν το τρίποντο πίσω στη Λευκωσία.

Η ήττα της περασμένης βδομάδας περιέπλεξε τα πράγματα σε ότι αφορά την 6άδα γι αυτό επιβάλλεται να μπει μια τάξη. Ο μόνος τρόπος να γίνει αυτό είναι να κερδίσει η ΟΜΟΝΟΙΑ σήμερα την ΑΕΛ και να διατηρήσει τη θέση της στη βαθμολογία. Αν τώρα κάποιος θέλει σώνει και καλά να εξασφαλίσει την 6άδα χωρίς να νοιάζεται για την θέση της ομάδας στον βαθμολογικό πίνακα, η ΟΜΟΝΟΙΑ με ήττα με σκορ 1-0 ή σκοράροντας και με διαφορά τερμάτων, έχει το πάνω χέρι στη περίπτωση ισοβαθμίας με την Αελ. Είναι όμως αυτό το σωστό σκεπτικό που πρέπει να διέπει τους ποδοσφαιριστές της ΟΜΟΝΟΙΑΣ;

Είτε λέγεσαι Ποτέ, είτε λέγεσαι Φιλιώτης, η απαίτηση από την ιστορία και την φανέλα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ είναι το να επιβάλλεσαι επί του όποιου αντιπάλου, γι αυτό δεν πρέπει να κάνουμε εκπτώσεις στα θέλω μας. Είμαι η ΟΜΟΝΟΙΑ και πάω στο Τσίρειο να κερδίσω.

Σίγουρα ο Καϊάφας δεν θα κοιμήθηκε ψες. Οι απουσίες είναι πολλές ενώ τα διλήμματα για διάφορες θέσεις είναι πολλά. Είναι και η "ανωμαλία" που παρατηρείται στο ρόστερ μας με την τον Ρούνιε να είναι μέχρι πρόσφατα ο μόνος κεντρικός αμυντικός της ομάδας, που δένει τα χέρια του κόουτς και σε άλλες θέσεις. Η απουσία του Ασσίς λόγου χάρη, θα μπορούσε να καλυφθεί από τον Λεάντρο, έλα όμως που θα πρέπει να αγωνιστεί και πάλι στα μετόπισθεν;

Είναι κάτι παραπάνω από βέβαιο ότι ο προπονητής μας θα δώσει φανέλα βασικού σε ποδοσφαιριστές που μια - δυο βδομάδες πριν ούτε καν θα πέρναγε απ' τον νου τους ότι θα καλούνταν να βγάλουν αυτοί τα κάστανα απ' τη φωτιά για να υλοποιήσει η ΟΜΟΝΟΙΑ τους στόχους της. Παίχτες όπως οι Μουλαζίμης, Κονομής, Φιλιώτης, Δημητρίου είναι πιθανό λοιπόν να βρεθούν σήμερα στην 11άδα .

Ο,τι κι αν επιλέξει ο Καϊάφας, στην τελική αυτό που θα μετρήσει είναι το αποτέλεσμα. Η ΟΜΟΝΟΙΑ αγνοεί τη νίκη στο Τσίρειο για 11 συνεχόμενους αγώνες! Αν καταφέρει να "σπάσει" αυτή την κακή παράδοση με τους νεαρούς, τότε το κέρδος θα είναι πολλαπλάσιο από μία νίκη τριών βαθμών.

Τα στατιστικά του αγώνα ΑΕΛ Λεμεσού vs ΟΜΟΝΟΙΑ Λευκωσίας

February 2015

Σχετικά άρθρα

Follow Kifines