Αποστολή για τον επαναληπτικό με απουσίες


17 Feb 2015, 9:10 p.m. kifinescom

Με αρκετές απουσίες και αλλαγές θα ταξιδέψει στο Αμμόχωστος η ΟΜΟΝΟΙΑ αφού από τον κατάλογο της αποστολής απουσιάζουν αρκετοί ποδοσφαιριστές.

Οι Φυλαχτού και Ρόντρι συνεχίζουν να μην μπορούν να αγωνιστούν, ενώ στο ιατρικό δελτίο προστέθηκαν οι Ποτέ και Ρούμπιο. Επιπλέον οι υποχρεώσεις της εθνικής ελπίδων άφησαν εκτός αποστολής τους Παναγή, Κονομή και Σαμμούτη. Εκτός αποστολής έμεινε και ο Ζοσέ Μορέιρα, χωρίς να διευκρινίζεται αν ο Πορτογάλος αντθμετωπίζει κάποιο πρόβλημα.

Η αποστολή της ομάδας μας αποτελείται από τους: Γιώργο Οικονομίδη, Αντώνη Γιωργαλλίδη, Αντρέα Παναγιώτου, Λεάντρο, Δημήτρη Μουλαζίμη, Άντραζ Κιρμ, Γκαουσού Φοφανά, Νούνο Ασίς, Αντρέ Σκέμπρι, Ούτσα Λομπτζιανίτζε, Κωνσταντίνο Λούβαρη, Χάρη Κυριάκου, Νικόλα Χαραλάμπους, Ρομπέρτο Γκαρσία, Ρενάτο Μαργκάσα, Χριστόφορο Χαραλαμπούς, Ιβάν Ρούνιε, Ερόλντ Γκουλόν, Κριστοβάο Ράμος, Ονησίφορο Ρουσιά, Μάριο Δημητρίου.

Στη σημερινή προπόνηση ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν οι Γεράσιμος Φυλακτού και Ρόντρι, ο Μίκαελ Ποτέ ακολουθεί φαρμακευτική αγωγή, ο Άλεξ Ρούμπιο έκανε φυσιοθεραπεία, ενώ απουσίασαν με την εθνική ελπίδων οι Κωνσταντίνος Παναγή, Παντελής Κονομής, και Ιάκωβος Σαμμούτης.

Follow Kifines