Δεν μπορεί παρά να κοιτάξει μπροστά


16 Feb 2015, 11:47 a.m. kifinescom

Η ζωή συνεχίζεται και δεν μπορεί να περιμένει αυτούς που μένουν κολλημένοι στο παρελθόν. Η ΟΜΟΝΟΙΑ έχει 2 αγώνες αυτή τη βδομάδα και πλέον πρέπει να επικεντρωθεί σ' αυτούς.

Την Τετάρτη το πρόγραμμα γράφει "Καρμιώτισσα", στον επαναληπτικό του 2-0 του πρώτου αγώνα για το Κύπελλο Coca Cola. Το εμπόδιο σίγουρα δεν είναι ψηλό, όμως απαιτείται σοβαρότητα από πλευράς ΟΜΟΝΟΙΑΣ για να ξεπεράσει το σοκ από την χθεσινή ήττα. Μερικές φορές η απογοήτευση μεταφέρεται και στα επόμενα παιγνίδια και αυτό είναι κάτι που πρέπει να αποφύγει η ΟΜΟΝΟΙΑ για να μην βρεθεί προ ανεπιθήμυτων καταστάσεων.

Το Σάββατο - εφόσον τις Κυριακές των καρναβαλιών απαγορεύεται να παίζουν μπάλα οι Λεμεσιανοί - θα πάμε στο Τσίρειο, με σημαντικές απουσίες και θα πρέπει πάση θησεία να πάρουμε το τρίποντο. Τα ίδια ισχύουν και γι αυτό το παιγνίδι. Θα πρέπει το μυαλό να ξεκολλήσει από τα όσα έγιναν στο ΓΣΠ χθες και να βρεθεί ο τρόπος να μην επηρεαστεί δραστικά η ομάδα από τις πολλές απουσίες.

Το σίγουρο είναι ότι η εβδομάδα είναι κρίσημη για την μετέπειτα πορεία της ομάδας μας και απαιτείται να βρει η ομάδα τις λύσεις για να αντεπεξέλθει των δυσκολιών.

Τα στατιστικά του αγώνα ΑΕΛ Λεμεσού vs ΟΜΟΝΟΙΑ Λευκωσίας

February 2015

Σχετικά άρθρα

Follow Kifines