Με πολλές απουσίες στο Τσίρειο


20 Feb 2015, 6:44 p.m. kifinescom

Ήταν που ήταν δύσκολη η έξοδος στο Τσίρειο - εκεί που αγνοείται η νίκη για 2 χρόνια - οι πολλές μαζεμένες απουσίες με τελευταία αυτή του Ρουνιέ κάνουν τα δεδομένα ιδιαίτερα ασύμφορα για την ΟΜΟΝΟΙΑ.

Στις απουσίες των Ποτέ, Ρούμπιο, Ασσίς, Ούτσα, Ρόντρι και Φυλαχτού ήρθε να προστεθεί σήμερα και η απουσία του Ιβάν Ρουνιέ που ένοιωσε ενοχλήσεις στην τελευταία προπόνηση και έμεινε εκτός αποστολής! Είναι σαφώς η χειρότερη πιθανή εξέλιξη στο χειρότερο σημείο, αφού η ήττα από τον Απόλλωνα την περασμένη βδομάδα βάζει σε περιπέτειες την προοπτική της ομάδας για την 6άδα αφού υπό προϋποθέσεις μπορεί να μείνει εκτός!

Συγκεκριμένα ο Κώστας Καϊάφας θα έχει αύριο στη διάθεση του τους:

Γιώργο Οικονομίδη, Αντώνη Γιωργαλλίδη, Αντρέα Παναγιώτου, Χοσέ Μορέιρα, Δημήτρη Μουλαζίμη, Άντραζ Κιρμ, Γκαουσού Φοφανά, Λεάντρο, Αντρέ Σκέμπρι, Ιάκωβο Σαμμούτη, Κωνσταντίνο Λούβαρη, Παντελή Κονομή, Χαρη Κυριάκου, Κωνσταντίνο Παναγή, Ρομπέρτο Γκαρσία, Ρενάτο Μαργκάσα, Χριστόφορο Χαραλάμπους, Ερόλντ Γκουλόν, Κριστοβάο Ράμος, Ονησίφορο Ρουσιά και Μάριο Δημητρίου.

Όσο για πρόβελψη 11άδας, με τις τόσες απουσίες είναι πολύ δύσκολο να προβλέψουμε τι θα επιλέξει ο προπονητής. Είναι όμως βέβαιο ότι ένας από τους Κονομή ή Μουλαζίμη θα κληθεί να αγωνιστεί στο κέντρο της άμυνας δίπλα σε Λέο ή Γκουλόν, ανάλογα με το τι επιλέξει για τους δύο ο Καϊάφας. Την πόρτα της 11άδας κτυπάνε επίσης οι Φιλιώτης, Δημητρίου και Ρουσιάς όμως για το τι ακριβώς προτίθεται να κάνει ο Καϊάφας θα γνωρίζουμε αύριο γύρω στις 3 το απόγευμα.

Τα στατιστικά του αγώνα ΑΕΛ Λεμεσού vs ΟΜΟΝΟΙΑ Λευκωσίας

February 2015

Σχετικά άρθρα

Follow Kifines