O συναρπαστικός ημιτελικός του Ρινγκ και του Γιοβάνοβιτς (video)


24 Mar 2015, 1:19 p.m. kifinescom

Δεν μπορούμε να θυμηθούμε πιο συναρπαστικό ημιτελικό κυπέλλου από εκείνον της σεζόν 2005-2006.

Ήταν το ματς του Πάολο Ρινγκ και του Σάσα Γιοβάνοβιτς αφού αμφότεροι πέτυχαν χατ τρικ, σε ένα αγώνα με ανατροπή σκορ, πέναλτι και αποβολή και πολύ σασπένς μέχρι τέλους.

Η ΟΜΟΝΟΙΑ προηγήθηκε με γκολ του Πάολο Ρινγκ στο 30' για να ισοφαρίσει ο Γιοβάνοβιτς 6 λεπτά αργότερα. Το αποελ πήρε προβάδισμα στο 55' για να ισοφαρίσει 8' λεπτά μετά ο Ρινγκ με εύστοχο κτύπημα πέναλτι. Οι γηπεδούχοι ξαναπήραν το προβάδισμα με τον Σάσα στο 83' όμως ο Ρινγκ στο 93ο λεπτό της αναμέτρησης ισοφάρισε εκ νέου! Η ΟΜΟΝΟΙΑ αγωνιζόταν με παίχτη λιγότερο από το 75ο λεπτό μετά από αποβολή του Μούσα Μγκούνι

Αν και η ποιότητα δεν είναι η ιδανική, η ιστοσελίδα μας από τότε είχε αρχίσει δειλά δειλά να πειραματίζεται με τα video -  στιγμιοτύπων στο youtube και το συγκεκριμένο παιγνίδι υπάρχει στο αρχείο ενός από τους πιο "αρχαίους" λογαριασμούς μας στο YouTube.

Τότε βιντεογραφούσαμε τα στιγμτιότυπα με "κάμερα" από την τηλεόραση, εξού και οι συζητήσεις από...φοιτητοπαρέες στο μπακράουντ:

Το δυστύχημα είναι ότι η ΟΜΟΝΟΙΑ στον επαναληπτικό ήταν κατώτερη των περιστάσεων και δέχτηκε ταπεινωτική ήττα με 1-3 χάοντας έτσι το εισιτήριο για τον τελικό. Δεν παύει όμως από το να ήταν ένα από τα πιο αμφίρροπα και χορταστικά ντέρμπι που παρακολουθήσαμε από τους δύο μεγάλους του Κυπριακού ποδοσφαίρου.
 

Follow Kifines