Κάποτε θα συνέβαινε


9 Apr 2015, 11:51 a.m. kifinescom

Η απόφαση του Κώστα Καϊάφα να περιθωριοποιήσει τον Ζοσέ Μορέιρα από τον Μάρτιο, ήταν δεδομένο ότι θα επέστρεφε σαν μπούμερανγκ σε κάποια στιγμή.

Φτάνει μόνο μια γύρα από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για να διαπιστώσει κανείς ότι είναι πολλοί που θυμήθηκαν χθες το θέμα Μορέιρα, δείχνοντας ότι τόσο καιρό περίμεναν στην γωνιά τα λάθη από τον Αντώνη σε συνδυασμό με απώλεια αγώνα για να δείξουν την δυσαρέσκεια τους. Τα πυρά αγγίζουν και την Διοίκηση, η οποία από το καλοκαίρι βρισκόταν υπό πίεση για την απόφαση της να φέρει πίσω στην ομάδα τον Γιωργαλλίδη ενώ στον άσσο υπήρχε ο Μορέιρα, με τους επικριτές της απόφασης να μην θεωρούν ότι η ομάδα χρειαζόταν δεύτερο τερματοφύλακα, πέραν των νεαρών που υπήρχαν στο ρόστερ.

Τα χθεσινά λάθη από τον Γιωργαλλίδη, που μπορούν βέβαια να συμβούν στον οποιονδήποτε, βάζουν τον τεχνικό μας στην δύσκολη θέση να υπερασπιστεί την απόφαση του να "τελειώσει" τόσο άγαρμπα τον 1ο τερματοφύλακα της ομάδας. Είναι σκληρό να γίνεται τόσο έντονη αναφορά για τα λάθη ενός και μόνο ποδοσφαιριστή, αλλά αυτή είναι η μοίρα του τερματοφύλακα. Όπως ο Ζοσέ κρέμασε την ομάδα στο Παπαδόπουλλος με την Ανόρθωση χάνοντας πολύτιμο έδαφος στο πρωτάθλημα, έτσι και ο Αντώνης χθες ενταφίασε τις πιθανότητες κατάκτησης του τροπαίου ιδιαίτερα μετά το 2ο γκολ που διέλυσε ψυχολογικά την ομάδα.

Ο χρόνος πάντως αυτή τη στιγμή για εσωστρέφεια δεν υπάρχει. Έχουν απομείνει 6 αγώνες στο πρωτάθλημα με τον στόχο της 3ης θέσης (τουλάχιστον) να περνάει μέσα από το ΓΣΠ (5 από τους 6 αγώνες είναι στη Λευκωσία) και πάνω σ' αυτόν πρέπει να επικεντρωθούμε. Όπως και στην αναστύλωση του ηθικού ενόψει Απόλλωνα.

 

 

Follow Kifines