Τον έχει μεγάλη ανάγκη


11 Apr 2015, 10:24 a.m. kifinescom

Η ζημιά που προκάλεσε ο Βάλε κι ο Βασίλης Δημητρίου στον αγώνα της 20ης αγωνιστικής, ήταν πολύ μεγαλύτερη του τραυματισμού του Ποτέ και της στέρησης ενός πέναλτι.

Η εγκληματική στάση του εν αποστολή Βασίλη Δημητρίου, όπλισε με περισσό θράσος τους ποδοσφαιριστές του Απόλλωνα στο παιγνίδι της 15ης Φεβρουαρίου με αποκορύφωμα την βίαιη έξοδο του Βάλε πάνω στον Ποτέ και τον σοβαρό τραυματισμό του πρώτου μας σκόρερ.

Αν και ο "Μίκα" ξεπέρασε κάθε προσδοκία λόγω της μεγάλης του θέλησης να επιστρέψει στην αγωνιστική δράση νωρίτερα, το πρόσωπο που παρουσιάζει είναι πολύ διαφορετικό από αυτό που είχαμε συνηθίσει. Αργές κινήσεις, ατολμία να μπει στις φάσεις και μικρή συνεισφορά στο παιγνίδι της ομάδας. Τόσο στο παιγνίδι με τον Ερμή, όσο και στο παιγνίδι του κυπέλλου με το αποελ, φάνηκε ότι θα πάρει καιρό στον Μπενινέζο φορ να ξεπεράσει εντελώς όχι μόνο τον τραυματισμό του, αλλά κυρίως τα όσα απορρέουν από αυτόν.

Χρειάζεται να ξαναβρεί την αυτοπεποίθηση του και τον αγωνιστικό τσαμπουκά για να είναι σε θέση να "ματώσει" ξανά τα αντίπαλα δίχτυα. Και είναι αυτό ακριβώς που έχει ανάγκη αυτή τη στιγμή η ΟΜΟΝΟΙΑ.

Σίγουρα με ένα γκολ προχθές στο ντέρμπι, θα μπορούσε να πάρει τα πάνω του ο επιθετικός μας, όμως αυτό δεν κατέστη δυνατό στα 45 λεπτά που αγωνίστηκε.

Δεν γνωρίζουμε ποια θα είναι η διαχείριση του ποδοσφαιριστή από το τεχνικό τιμ ενόψει Απόλλωνα, όμως μιας και απέναντι μας θα είναι η ομάδα που προκάλεσε τον σοβαρό του τραυματισμό, θα είναι μια καλή ευκαιρία για τον ποδοσφαιριστή να...ξορκίσει τα φαντάσματα και να απαντήσει στον θεατρίνο και βρώμικο Βάλε.

Αν το πετύχει αυτό ο Ποτέ, τότε θα δώσει και στην ομάδα μας αυτό που της λείπει και χρειάζεται τόσο πολύ σήμερα. Το εύκολο γκολ και την αυτοπεποίθηση στην επίθεση για να πετύχει τους στόχους της.

Follow Kifines