αποελ - ΟΜΟΝΟΙΑ 3-2


2 May 2015, 6:52 p.m. kifinescom

Κάλπικη ήττα με το αποελ να αγωνίζεται με 12ο παίχτη τον Χριστοδούλου και την ΟΜΟΝΟΙΑ με παίχτη λιγότερο από το 22ο λεπτό. Δύο γκολ από τον Ασσίς, που δεν είχαν όμως αντίκρυσμα.

Με την ΑΕΚ μάλιστα να κερδίζει τον Απόλλωνα, τα πράγματα γίνονται πλέον ξεκάθαρα για το ποια ομάδα θα πάρει τον τίτλο, αφού ο Απόλλωνας μένει πίσω, ενώ η ΑΕΚ μας έχει πλέον ξεπεράσει στη βαθμολογία.

Είναι άδικο να κρίνουμε το παιγνίδι σοβαρά μετά το 22' παρότι η ΟΜΟΝΟΙΑ με ψυχωμένη εμφάνιση δικαιούτο ακόμα και με 10 να πάρει το τρίποντο, όμως η οδυνηρή αλήθεια είναι ότι η ήττα βάζει σε περιπέτειες την ομάδα μας.

Η ΟΜΟΝΟΙΑ ξεκίνησε καλύτερα τον αγώνα και μόλις στο 6ο λεπτό μπορούσε να πάρει το προβάδισμα όταν ο Γκουλόν σημάδεψε το δοκάρι του Χιώτη. Στο 16ο λεπτό ο Χριστοδούλου αρνήθηκε καθαρό πέναλτι στον Σκέμπρι μετά από κράτημα του Καρλάο ενώ στο 22ο λεπτό μέσα σε μισό λεπτό ο ανεκδιήγητος διαιτητής απέβαλε με δύο κίτρινες τον Ούτσα Λομπιανίτζε.

Κάπου εκεί τελείωσε και το θεατράκι, αφού τα νεύρα κυρίευσαν όλους τους πράσινος στο γήπεδο και εκτός απ' αυτό, με πολλά φάουλ και κάρτες να καταστρέφουν τον ρυθμό του αγώνα. Το αποελ κέρδισε κάλπικο πέναλτι στο 36' όταν η μπάλα χτύπησε στο χέρι του Φοφανά μετά από σύγκρουση του με τον Ρουνιέ χωρίς καμιά πρόθεση, ενώ το αποελ είχε σκοράρει και γκολ το οποίο αποφάσισε να ακυρώσει ο Χριστοδούλου. Ο Ντεβινσέντι ευστόχησε και έβαλε μπροστά την γηπεδούχο με 1-0.

Τα νεύρα και τα πολλά φάουλ διέλυσαν κάθε ελπίδα για μπάλα στο υπόλοιπο του πρώτου ημιχρόνου, με τον Σκέμπρι να ζητάει επιτακτικά αλλαγή και με την έναρξη του 2ου μέρους να δίνει τη θέση του στον Ποτέ.

Στο 54ο  λεπτό ο Ασσίς δέχτηκε μπαλιά από την άμυνα και με πλασέ από πάνω από τον Χιώτη ισοφάρισε για το 1-1. Το σχεδόν απίστευτο έγινε ένα λεπτό αργότερα οταν ο Ασσίς πίεσε τον Χιώτη εκτός περιοχής και με πλασέ από μακριά έκανε την ανατροπή!

Το προβάδισμα της ομάδας μας όμως δεν κράτησε για πολύ αφού ο Νεκτάριος Αλεξάνδρου ισοφάρισε σε 2-2 στο 59'.

Το παιγνίδι απέκτησε μια άγρια ομορφιά, χωρίς όμως καθαρό μυαλό από τους ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων. Άναρχο παιγνίδι με καλές ευκαιρίες για την ΟΜΟΝΟΙΑ να μπορέσει να πάρει το παιγνίδι, όμως ούτε ο Ασσίς ούτε ο Ποτέ κατάφεραν να βάλουν ένα γκολ.

Εφόσον το γκολ δεν ήρθε, το αποελ με ένα τυχερό γκολ στο 95ο λεπτό ξαναπήρε κεφάλι, κόντρα στη ροή του αγώνα και εν τέλει την νίκη.

 

Αγωνίστηκαν: Παναγή, Ράμος, Λομπιανίτζε, Ρουνιέ, Λεάντρο, Οικονομίδης, Γκουλόν, Μαργκάσα, Ασσίς, Φοφανά, Σκέμπρι

Σκόρερ: 54' 55' Ασσίς
Κάρτες: Λομπιανίτζε (2η κίτρινη), Ασσίς, Ράμος, Σκέμπρι

Το Live Report του αγώνα
 

Τα στατιστικά του αγώνα ΑΠΟΕΛ Λευκωσίας vs ΟΜΟΝΟΙΑ Λευκωσίας

Follow Kifines