Έχετε τεράστια ευθύνη


3 May 2015, 10:54 a.m. kifinescom

Όταν αδιαμαρτύρητα δέχεσαι να μπει διαιτητής στο πιο κρίσημο ματς της σεζόν ένας αποδεδειγμένα αδύνατος διαιτητής που τυγχάννει να είναι και ένθερμος οπαδός του αντιπάλου σου, προφανώς η ευθύνη βαραίνει τουλάχιστον κατά το ήμισυ και εσένα.

Αναφερόμαστε στην πλευρά της Διοίκησης που καθ όλη τη διάρκεια της βδομάδας δεν έκανε το παραμικρό για την προστασία της ΟΜΟΝΟΙΑΣ. Ή κι αν έκανε, απέτυχε ΠΑΤΑΓΩΔΩΣ!

Πως ορίζεται ως διαιτητής σε ντέρμπι τέτοιας σημασίας ο Χριστοδούλου; Άνθρωπος που βάζουμε στοίχημα ότι χρειάζεται 10 δευτερόλεπτα σκέψης για να αποφασίσει αν πρέπει να καταπιεί ή να να αναπνεύσει (εργασίες που ένας φυσιολογικός εγκέφαλος ρυθμίζει αυτόματα σε κλάσματα του δευτερολέπτου).

Απορούμε αν κάποιους τους βολεύει αυτό που έγινε ψες το βράδυ, αφού επιτυγχάνεται μια υποτυπώδης συσπείρωση, ασχέτως αν η ομάδα κινδυνεύει να μείνει χωρίς στόχους και στο πρωτάθλημα και πολύ χειρότερα χωρίς Ευρωπαϊκό εισιτήριο. Δεν εξηγείται αλλιώς το ότι επέλεξαν στην πιο βρώμικη έκφανση του εγκλήματος που παίχτηκε εις βάρος μας, να το παίξουν τάχα "έξυπνα" και να απαντούν διπλωματικά "Βλέπουμε το επόμενο παιγνίδι"...

Follow Kifines