H αποστολή για την τελευταία παράσταση


24 May 2015, 11:55 a.m. kifinescom

Τον τελευταίο της αγώνα στην σεζόν δίνει σήμερα στις 17.00 στο Τσίρειο η ΟΜΟΝΟΙΑ. Απέναντι της ο Απόλλωνας σε ένα παιγνίδι όπου η ομάδα μας έχει ως στόχο να ανεβεί ένα ή δύο σκαλοπάτια στον βαθμολογικό πίνακα.

Για μια ομάδα σαν την ΟΜΟΝΟΙΑ το να μιλάμε ότι θέτει στόχο το να τερματίσει στη 3η ή στη 2η θέση είναι σίγουρα ατιμωτικό. Δεδομένου όμως ότι η 2η θέση δίνει ένα σχεδόν μήνα προετοιμασίας παραπάνω, δίνεται ένα επιπλεον κίνητρο για την ομάδα μας να κερδίσει τον Απόλλωνα στο Τσίρειο και να ελπίζει σε στραβοπάτημα της ΑΕΚ με την Ανόρθωση, για να πάρει αυτή το προνομιούχο εισιτήριο.

Στην αποστολή του σημερινού αγώνα δεν συμπεριλήφθηκε ο Λεάντρο, που αποχαιρέτησε τον κόσμο της ομάδας στο προηγούμενο εντός έδρας παιγνίδι με τον Ερμή, όπως επίσης και ο Ρόντρι που ενημερώθηκε ότι βρίσκεται εκτός πλάνων. Όλοι οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές πλην του τιμωρημένου Ράμος, θα βρίσκονται στη διάθεση του Κώστα Καϊάφα.

Γιώργος Οικονομίδης, Αντώνης Γιωργαλλίδης, Ονησίφορος Ρουσιάς, Κωνσταντίνος Παναγή, Ούτσα Λομπτζιανίτζε, Άντραζ Κιρμ, Ερόλντ Γκουλόν, Γκαουσού Φοφανά, Παντελής Κονομής, Αντρέ Σκέμπρι, Νούνο Ασίς, Μάριος Δημητρίου, Χάρης Κυριάκου, Άλεξ Ρούμπιο, Ρομπέρτο Γκαρσία, Ρενάτο Μαργκάσα, Αντρέας Παναγιώτου, Ιβάν Ρούνιε, Ιάκωβος Σαμμούτης, Κωνσταντίνος Λούβαρης, Μίκαελ Ποτέ και Γεράσιμος Φυλακτού.

Τα στατιστικά του αγώνα Απόλλων Λεμεσού vs ΟΜΟΝΟΙΑ Λευκωσίας

Follow Kifines