Απόλλων - ΟΜΟΝΟΙΑ 2-1


24 May 2015, 6:59 p.m. kifinescom

Δεν κατάφερε να κερδίσει ούτε τον Απόλλωνα, ούτε άλλη μια θέση στον βαθμολογικό πίνακα η ΟΜΟΝΟΙΑ, αφού με μια μέτρια εμφάνιση κυρίως στο δεύτερο ημίχρονο και με τον Τράττο να σφυρίζει ο,τι θέλει δέχτηκε την ήττα στην Λεμεσό.

Η ΟΜΟΝΟΙΑ παρότι ευτύχησε να προηγηθεί στο σκορ και να ελέγξει το παιγνίδι στο πρώτο ημίχρονο, με μέτρια εμφάνιση στο δεύτερο μισό βρέθηκε πίσω στο σκορ με ανατροπή και τερμάτισε την φετινή της προσπάθεια στο πρωτάθλημα από την τέταρτη θέση. Δεδομένο πολύ υποτιμιτικό, αφού η έξοδος της ομάδας στην Ευρώπη επιτυγχάνεται μέσω...αποελ και του ντάμπλ που κέρδισε.

Το γκολ του Γκουλόν:

Βέβαια από την στιγμή που τα νέα από την Λάρνακα ήταν αρνητικά, αφού η ΑΕΚ από νωρίς στο δεύτερο ημίχρονο πήρε κεφάλι στο Παπαδόπουλλος, το κίνητρο είχε πέσει, όμως και πάλι το ζητούμενο ήταν να ανεβεί έστω και μία θέση η ομάδα μας. Να πετύχει δηλαδή την έξοδο στην Ευρώπη με δικές τις (και μόνο) δυνάμεις.

Το χεράκι τους έβαλαν και οι Τράττος και Σκαπούλλης, αφού από το τίποτα έδωσαν γκολ στους γηπεδούχους, με την μπάλα να μην έχει περάσει ποτέ την γραμμή τέρματος στην φάση όπου ο Απόλλωνας ισοφάρισε. Ένα όμρφο πλασέ του Λόπες στο 77' σφράγισε τη νίκη για τον Απόλλωνα.

Η ΟΜΟΝΟΙΑ λοιπόν βλέπει πλέον τον προγραμματισμό και την προετοιμασία για την Ευρώπη, αφού στις 2 Ιουλίου δίνει πρώτο της Ευρωπαϊκό παιγνίδι.  

Αγωνίστηκαν: Παναγή, Δημητρίου, Ρουνιέ, Λομπιανίντζε, Μαργκάσα, Οικονομίδης, Γκουλόν (76' Φυλαχτού), Ασσίς, Φοφανά, Κιρμ (83' Ρουσιάς) , Γκαρσία (57' Ποτέ)

Σκόρερ: 30' Γκουλόν
Κάρτες: Ποτέ

Το LIVE REPORT του αγώνα

Τα στατιστικά του αγώνα Απόλλων Λεμεσού vs ΟΜΟΝΟΙΑ Λευκωσίας

Follow Kifines