Χριστοδούλου: «Να κανουμε πιο εύκολο το έργο μας για τον επαναληπτικό»


29 Jun 2015, 9:57 a.m. kifinescom

Αρχίζει δύσκολα η χρονιά για την ΟΜΟΝΟΙΑ με στόχο την πρόκριση στον επόμενο γύρο του Γιουρόπα σύμφωνα με τον Χριστόδουλο Χριστοδούλου.

Ο υπεύθυνος επικοινωνίας του ΔΣ της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, μίλησε στο Σούπερ Σπορτ FM για τον αγώνα με την Διναμό, το ταξίδι στη Γεωργία και τα όσα έγιναν στην ΓΣ του Σαββάτου

H ομάδα προετοιμάζεται βάσει του πλάνου που τέθηκε στην αρχή της χρονιάς και μπαίνουμε γρήγορα στα βαθιά. Θέλω να πιστεύω ότι η ομάδα είναι έτοιμη μετά και την μελέτη του αντιπάλου, αύριο αναχωρούμε για Γεωργία με στόχο να κάνουμε πιο εύκολη τη ζωή μας στον επαναληπτικό. Δεν χωράει υποτίμηση γιατί υπάρχουν παραδείγματα προς αποφυγή. Τον πρώτο λόγο πρέπει να τον αποδεικνύεις στο γήπεδο. Εκεί είναι ο καθρέφτης.

Εμείς όπως είπα, πάμε να πάρουμε το αποτέλεσμα που θα μας κάνει πιο εύκολη τη δουλειά στον επαναληπτικό. Ποιο είν' αυτό; Ακόμη και η νίκη. Είναι το πρώτο παιγνίδι. Δεν ξέρεις πως θα εμφανιστεί η ομάδα.

Το θετικό είναι ότι έγιναν οι κινήσεις που ήθελε η τεχνική ηγεσία ενώ κρατήσαμε και τον βασικό κορμό, κάτι που έχει χρόνια να γίνει.  Στο παρόν στάδιο μόνο ο Μαργκάσα είναι αυτή τη στιγμή εκτός, όμως ευελπιστούμε ότι θα είναι και αυτός έτοιμος. Το σίγουρο είναι ότι ο προπονητής θα διαλέξει τους πιο έτοιμους.

Για το ταξίδι στη Γεωργία

Εμείς σαν ΔΣ, εκτιμόντας τον κόσμο της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, αποφασίσαμε να είναι επιχορηγημένα τα εισιτήρια και στοιχίζουν μόνο 300 ευρώ. Θέλαμε να δείξουμε στον κόσμο μας την ικανοποίηση μας για όσους στέκονται δίπλα μας όλα αυτά τα χρόνια.

Για την εγγραφή Μπρανέσκου και τις επόμενες μεταγραφές

Δεν έχουμε ακόμα ενδείξεις για το πότε θα έρθει το πιστοποιητικό του Μπρανέσκου. Ίσως μέχρι αύριο. Για τις επόμενες μέρες όλα μπαίνουν στην άκρη γιατί είμαστε όλοι συγκεντρωμένοι στο παιγνίδι. Θα δούμε από εκεί και πέρα.

Εγώ δεν θυμάμαι πότε είχαμε ξανά σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα να έχουμε ολοκληρωμένο ρόστερ. Δείγμα της καλης δουλειάς που έγινε κατά τη διάρκεια της χρονιάς.

Για την ΓΣ

Όσο αφορά τα οικονομικά, παραμένει πάρα πολύ δύσκολο το πρόβλημα που έχει η ομάδα μας. Στόχος μας είχαμε πει είναι να έρθουν καλύτερες οικονομικά μέρες, ταυτόχρονα όμως με τον τρόπο που εργαζόμαστε θα βελτιωθούν τα δεδομένα και στην ποδοσφαιρική ομάδα. Ακόμη μια φορά ακουστήκαν στην ΓΣ τα παράπονα για όλα αυτά που έγιναν τα προηγούμενα χρόνια. Θα κάνουμε τον απολογισμό μας ως ΔΣ και προχωράμε.

Σίγουρα δεν έχουμε αποφασίσει ακόμη για το θέμα των εκλογών στην ΚΟΠ. Θα πάρουμε όμως τις αποφάσεις μας με γνώμονα το καλύτερο δυνατό για την ομάδα μας. Να κάνει ακόμη λίγο υπομονή ο κόσμος μας και θα μάθει τις αποφάσεις μας.

Κάλεσμα προς τον κόσμο

Καλώ τον κόσμο να συνεχίσει να είναι κοντά μας. Κυκοοφορούν ήδη τα εισιτήρια για τον επαναληπτικό ενώ υπάρχει και μεγάλος δρόμος για να καλυφτεί ένας ικανοποιητικός αριθμός καρτών διαρκείας. Κάθε ευρώ που μπαίνει στα ταμεία της ομάδας είναι πολύ σημαντικό.

Follow Kifines