Α.Δημητρίου: «Η χαρά του κόσμου το πιο ισχυρό κίνητρο»


9 Jul 2015, 12:34 p.m. kifinescom

Το να φύγει χαρούμενος ο κόσμος έχρισε ως πρώτο κίνητρο της ομάδας στον αποψινό αγώνα κόντρα στην Μπατούμι ο Αντρέας Δημητρίου.

Μιλώνστας στον SuperSport FM ο εκπρόσωπος τύπου της ΟΜΟΝΟΙΑΣ μίλησε για την πίστη που υπάρχει στην ομάδα για τη νίκη και την πρόκριση στον επόμενο γύρο δεδομένου του πείσματος των ποδοσφαιριστών. Πέραν των 14000 οπαδών περιμένουν απόψε στο ΓΣΠ με τη Νότια να έχει ανοίξει για να τυπωθούν επιπλέον μαθητικά και παιδικά εισιτήρια.

Αναλυτικά

Έχουμε πει πάρα πολλά για το παιγνίδι και δεν θα μακρηγορήσουμε τώρα. Τα μηνύματα που θέλαμε να περάσουμε στον κόσμο μας τα έχουμε περάσει. Αναμένουμε το παιγνίδι ασφαλώς να είναι δύσκολο, αφού οι αντίπαλοι μετά τη νίκη τους πιστεύουν στην πρόκριση. Από εκεί και πέρα υπάρχει ένα στοιχείο που δεν το αμφισβητεί κανείς κι αυτό είναι ότι υπάρχει μια σημαντική διαφορά ποιότητας υπέρ της ΟΜΟΝΟΙΑΣ όπως το εκτόπισμα. Πέραν τούτου και ασχέτως ότι οι Γεωργιανοί προσπάθησαν να το υποβαθμίσουν έχουμε και τον κόσμο μας που είμαστε σίγουροι ότι θα κάνουν την διαφορά.

Θα χρειαστεί όμως μεγάλη προσπάθεια στο γήπεδο για να μπορέσουμε να περάσουμε. Αν δεν μετουσιώσουμε όλα αυτά σε πράξεις στο γήπεδο δεν θα τα καταφέρουμε. Φάνηκε και από τις δηλώσεις του Νούνο ότι υπάρχει πίστη και θέληση για την πρόκριση. Έδειξαν και ο προπονητής και ο Νούνο ότι είναι συνειδητοποιημένοι ως προς τον βαθμό δυσκολίας.

Το έχουμε πληρώσει πάρα πολύ ακριβά το γεγονός ότι τα ευρωπαϊκά παιγνίδια κρίνονται στις λεπτομέρειες και το κάθε λάθος δύσκολα επανορθώνεται. Το ζήσαμε και σε περασμένες χρονιές με τον πιο πικρό τρόπο. Ασφαλώς δεν θα διαφέρει το σημερινό παιγνίδι από τον κανόνα που λέει ότι οι λεπτομέρειες παίζουν πολύ σημαντικό ρόλο. Θα πρέπει να είναι οι παίχτες συγκεντρωμένοι, ουσιαστικοί και με καθαρό μυαλό και υπομονή.

Αυτήν την υπομονή ζήτησε και ο προπονητής από τον κόσμο μας. Ακόμη και την ώρα που θα ετοιμάζονται να μπουν στο γήπεδο από την φυσούνα θα πρέπει να νοιώσουν τον κόσμο οι παίχτες. Όμως θα πρέπει να έχει και αυτός υπομονή μιας και δεν θα παίζουμε μόνοι μας, αλλά κόντρα σε μια ομάδα που θα προσπαθήσει να κάνει κι αυτή ο,τι περνά από τα πόδια της για την πρόκριση.

Για τον κόσμο και τα διαθέσιμα εισιτήρια:

Η ζήτηση είναι πάρα πολύ μεγάλη και ίσως πέραν των προσδοκιών. Περιμένουμε πάνω από 14000 κόσμο και ο τελικός αριθμός θα εξαρτηθεί από το πόσος κόσμος θα έρθει την τελευταία στιγμή στο γήπεδο. Έχουν μείνει λίγα κανονικά εισιτήρια για το πάνω διάζωμα της Δυτικής και της Ανατολικής. Στην Βόρια υπάρχει ακόμη χώρος για κανονικά εισιτήρια ενώ υπάρχουν όλων των ειδών εισιτήρια στη Νότια. Ανοίξαμε την Νότια για να μπορέσουμε να δώσουμε λίγα παραπάνω μαθητικά και παιδικά στον κόσμο. Αυτά θα είναι διαθέσιμα από τις 5μμ στο γήπεδο.

Είναι ένας μεγάλος αριθμός για τα δεδομένα της εποχής και ελπίζουμε να φύγει αυτός ο υπέροχος κόσμος χαρούμενος από το γήπεδο. Το πιο ισχυρό κίνητρο των ποδοσφαιριστών είναι αυτό και το λέω χωρίς καμιά δόση υπερβολής.

Για τις δηλώσεις του Άγη Ιακωβίδη για τον αποψινό αγώνα:

Είναι κατι που συζητείται ανάμεσα στις τάξεις του κόσμου της ΟΜΟΝΟΙΑΣ και δεν είναι το κάτι νέο. Δεν θέλουμε να σκεφτόμαστε τώρα αρνητικά για το ενδεχόμενο να μην έρθει αυτό που θέλουμε. Εμείς θεωρούμε ότι η χρονιά θα ξεκινήσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο αν πάρουμε την πρόκριση. Καλούμαστε να ανατρέψουμε το σκορ για πρώτη φορά μετά το 2000. Αν το καταφέρουμε θα δείξουμε ότι έχουμε το μέταλλο του νικητή που ο προπονητής και το τεχνικό επιτελείο έχτισαν την περσινή χρονιά. Είχε διαπιστωθεί σημαντική βελτίωση πέρσι στον τομέα του χαρακτήρα της ομάδας και ελπίζουμε ότι θα δώσει συνέχεια σ' αυτό η ΟΜΟΝΟΙΑ.

Για την απουσία του Φυλαχτού:

Ο Φυλαχτού έχει αντικατασταθεί με τον Μπρανέσκου, τον τρίτο τερματοφύλακα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ. Δεν θα μπορούσε έτσι κι αλλιώς να αγωνιστεί μιας και δεν είναι ακόμη έτοιμος. Συμπεριλήφθηκε και ο Πέρεζ για πρώτη φορά στην αποστολή. Έτσι όπως είπε και ο κόουτς έχει ένα πλούσιο ρόστερ στη διάθεση του.

Για την απουσία του Καϊάφα:

Εν τει απουσία του Κώστα Καϊάφα στον πάγκο θα είναι ο Άκης Ιωακείμ, ο Μιχάλης Σεργίου και ο Σταύρος Σταύρου. Δεν είναι ο,τι το καλύτερο να λείπει ο προπονητής σου από τον πάγκο όμως νοιώθουμε ότι θα πάμε καλά μιας και γνωρίζουν την ομάδα αλλά και το τι ζητάει ο προπονητής.

Για τον Ποτέ:

Έχουν λεχθεί χθες αρκετά για τον Ποτέ από τον προπονητή και την ανακοίνωση του Σωματείου. Ας αφήσουμε τα πράγματα να εξελιχθούν και θα πάρουν τον δρόμο τους. Δεν νομίζω να υπάρχει κανείς ΟΜΟΝΟΙΑτης σήμερα που να ασχολείται με το θέμα του Ποτέ εφόσον υπάρχει τέτοιο σημαντικό παιγνίδι απόψε.

Ο κόσμος θα αγκαλιάσει απόψε τους ποδοσφαιριστές που θα αγωνιστούν και να τους σπρώξει προς την πρόκριση.

Τα στατιστικά του αγώνα ΟΜΟΝΟΙΑ Λευκωσίας vs FC Dinamo Batumi

July 2015

Σχετικά άρθρα

Follow Kifines