Διορθωτικές κινήσεις έστω και την υστάτη


30 Aug 2015, 11:22 a.m. kifinescom

Υπάρχει άνθρωπος που να μην έχει διαπιστώσει ότι από τον περσινό χειμώνα η ΟΜΟΝΟΙΑ "πονεί" τόσο ποσοτικά όσο και ποιοτικά στη θέση του κεντρικού αμυντικού;

Έχει καταντήσει κάτι παραπάνω από εκνευριστικό να γίνεται κάθε φορά η ίδια διαπίστωση χωρίς να γίνονται και οι κατάλληλες κινήσεις. "Ατομικά λάθη" που στοιχίζουν και αδυναμία ανατροπής των δεδομένων.

Μα για να γίνουν τα λάθη, πάει να πει ότι κάτι στραβά. Και τι είναι αυτό που πάει στραβά; Ότι η ΟΜΟΝΟΙΑ έχει 2 κεντρικούς αμυντικούς εκ των οποίων ο ένας αγωνίστηκε χθες στη θέση του και έγινε αλλαγή στο ημίχρονο γιατί...πόνεσε την μέση του και ο δεύτερος αγωνίστηκε ως αριστερός μπακ. Ένας τρίτος ποδοσφαιριστής, τον οποίο ελάχιστοι γνωρίζουν και αποτελεί μάλλον (κατ' ευφημισμό;) κίνηση-επένδυση, που αποκτήθηκε μόλις πριν 3 μέρες, σαφώς και δεν ήταν σε θέση να αγωνιστεί.

Και ποια είναι η επιλογή της επιτροπής προγραμματισμού για την μία εκ των δύο εναπομεινάντων μεταγραφών; Αριστερός μπακ!

Δεν είναι σοβαρά πράγματα, να βλέπουμε την μισή εντεκάδα να συμπεριλαμβάνεται στο rotation δοκιμαστικών για την αμυντική γραμμή εδώ και ένα χρόνο και να εξακολουθούν στην ΟΜΟΝΟΙΑ να μην φέρνουν μια αξιόπιστη επιλογή για να κλείσει αυτή η διαολεμένη τρύπα.

Όσα γκολ κι αν βάλει ο Τζίμμης, ο Σιέρινταν, ο Σκέμπρι ή ακόμη κι ο Ρουσιάς, με τέτοια λάθη στην άμυνα και χωρίς εμπιστοσύνη στο κέντρο της άμυνας δεν θα πάμε (ούτε και φέτος) πουθενά. 

Για όσους θέλουν να πιστεύουν ότι με την επιστροφή Γκουλόν και Μαργκάσα διορθώνονται όλα, να τους θυμίσουμε ότι αυτό δεν πρόκειται να γίνει πριν τον Νοέμβριο και ίσως μέχρι τότε η κατάσταση να μην είναι καν ανατρέψιμη.

Η μεταγραφική του καλοκαιριού ολοκληρώνεται την Τρίτη...

 

Follow Kifines