Λ.Πολυκάρπου: «Δεν εξετάζουμε θέμα μεταγραφών»


7 Aug 2015, 9:37 a.m. kifinescom

Η στενόμυαλη και χωρίς προοπτική γραμμή "λιτότητας" που ξεκίνησε ο Δώρος Σεραφείμ την περασμένη βδομάδα, συνεχίστηκε σήμερα από τον 2ο αντιπρόεδρο της ΟΜΟΝΟΙΑΣ.

Στα πλαίσια των δηλώσεων του το πρωί της Παρασκευής στο Σούπερσπορτ FM, ο κ. Πολυκάρπου είπε ότι η ΟΜΟΝΟΙΑ δεν μπορεί να κάνει μεταγραφές και αυτή τη στιγμή δεν εξετάζεται τέτοιο θέμα. Προχωρώντας ένα βήμα πάρα πέρα συμπλήρωσε ότι σαν ΔΣ περιμένουν και από τις τρεις μεταγραφές που δεν είχαν μέχρι στιγμής μεγάλη συμμετοχή (Πέρες, Μεντί, Εζέ) να φτάσουν στα επίπεδα προσφοράς των Μπεμπέ και Σιέρινταν που από την πρώτη μέρα μπήκαν μέσα στην ομάδα.

Εξάλλου ο κ. Πολυκάρπου κάκισε την στάση εκείνων των λίγων οπαδών που έδωσαν την ευκαιρία στον αντίπαλο να πάρει ανάσες κατά τη διάρκεια της 7λεπτης διακοπής στο δεύτερο ημίχρονο του ψεσινού αγώνα. Παρά ταύτα, ευχαρίστησε τον κόσμο της ομάδας για την μεγάλη συμπαράσταση και βοήθεια στα φετινά Ευρωπαϊκά παιγνίδια τόσο εντός όσο και εκτός έδρας.

Για τον αγώνα με την Μπρόντμπι ο αντιπρόεδρος της ομάδας μας παραδέχτηκε ότι σε αντίθεση με τον περσινό αγώνα με την Διναμό, φέτος η ΟΜΟΝΟΙΑ έβγαλε τα μάτια της μόνη της αφού πλήρωσε τα δικά της λάθη και όχι κάποιου άλλου.

Τα στατιστικά του αγώνα ΟΜΟΝΟΙΑ Λευκωσίας vs Brøndby IF

Follow Kifines