Καϊάφας: "Η ομάδα είναι καλή και υπάρχει χρόνος" (video)


19 Sep 2015, 9:21 p.m. kifinescom

Μπηχτές σε όσους καλλιεργούν εντυπώσεις κατά της προοπτικής της ομάδας στο πρωτάθλημα, έριξε ο Καϊάφας στην διάσκεψη μετά το τέλος του αγώνα.

Ο προπονητής μας ευκαιρίας δοθήσας επανέλαβε ότι η ομάδα είναι καλή ενώ στάθηκε στον παράγοντα ατυχία και τις χαμένες φάσεις που μπορούσαν να μας δώσουν την νίκη.

Τα όσα δήλωσαν οι δύο προπονητές:

Κώστας Καϊάφας:

Θα συμφωνήσω με τον προπονητή της Ανόρθωσης για το παιγνίδι. Η ομάδα μου φάνηκε άτυχη στις φάσεις της αφού είχε ξεκάθαρες ευκαιρίες για το γκολ που θέλαμε. Η ομάδα μας είναι καλή και δεν θέλω να συνεχίσουμε να λέμε ότι είμαστε μακριά και δεν διεκδικούμε το πρωτάθλημα, κάτι που συντηρείται από κάποιους. Το πρωτάθλημα μας έχει δείξει τα τελευταία χρόνια ότι είναι ανταγωνιστικό και υπάρχει χρόνος και παιγνίδια.

Ευχαριστούμε τον κόσμο για την παρουσία του απόψε

Αντρέ Πάους:

Ήμασταν προετοιμασμένοι για την πίεση της ΟΜΟΝΟΙΑΣ. Είχαμε κάποια προβλήματα στο ξεκίνημα. Κατά τη διάρκεια του 1ου ημιχρόνου όμως προσαρμοστήκαμε και ελέγχαμε το παιγνίδι. Δημιουργήσαμε μάλιστα και μια ευκαιρία.

Τοο δεύτερο ημίχρονο δεν ήταν καλό και η ΟΜΟΝΟΙΑ κέρδιζαν όλες τις δεύτερες μπαλιές και έφτιαξαν κάποιες ευκαιρίες. Στο τέλος η ΟΜΟΝΟΙΑ έπαιξε πολύ καλά και μας έβαλε πολύ πίεση αλλά δεν χάσαμε το παιγνίδι. Δεν δεχτήκαμε κάποιο γκολ και παραμένουμε στην κορυφή. Και για μένα είναι η πρώτη φορά που πέρνω βαθμό σ' αυτό το γήπεδο.

Follow Kifines