Α.Δημητρίου: «Θα έρθει η μεγάλη νίκη»


16 Jan 2016, 7:20 p.m. kifinescom

Την πίστη ότι η συνεχής βελτίωση της ομάδας θα συνεχιστεί και η ΟΜΟΝΟΙΑ θα φέρει τα μεγάλα αποτελέσματα στα ντέρμπι, εξέφρασε με το τέλος του αγώνα ο εκπρόσωπος τύπου της ομάδας.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε

Πικρή γεύση μας αφήνει το παιγνίδι. Κάναμε καλό πρώτο ημίχρονο, κάναμε αρκετές επιθέσεις όμως εκεί στην τελική προσπάθεια έλειψε το κάτι παραπάνω για να σκοράρει. Η ομάδα βελτιώνεται και χτίζει στα θετικά της στοιχεία. Έχουμε την πίστη ότι θα έχουμε καλύτερη συνέχεια.

Είχαμε και 3 καλές φάσεις στο πρώτο ημίχρονο όπου λανθασμένα σταμάτησαν με οφσάιντ. Οι πολλές προϋποθέσεις που φτιάξαμε, με πρέσινγκ στον αντίπαλο και αρκετούς αυτοματισμούς, σταματούσαν δυστυχώς στην ελλειπή τελική προσπάθεια.

Όταν μια ομάδα ξεκινά από ένα επίπεδο και σιγά σιγά φτάνει να βελτιώνεται από παιγνίδι σε παιγνίδι, δεν μπορούν να γίνουν όλα από την μια μέρα στην άλλη. Θα έρθει η μεγάλη νίκη. Φτάνει να συνεχίσουμε έτσι.
Σήμερα μπορούσαμε να κερδίσουμε. Εϊχαμε και μια φάση όπου η μπάλα ίσως και να πέρασε την γραμμή τέρματος. Δεν μας πτοεί όμως αυτό. Θα έρθουν τα αποτελέσματα.

Για τον τραυματισμό του Μαργκάσα:

Δυστυχώς φανήκαμε και πάλι άτυχοι. Ο Μαργκάσα αναγκάστηκε να αποχωρήσει και φαίνεται να έχει σοβαρό τραυματισμό. Θα δούμε στην συνέχεια τι θα δείξουν οι ιατρικές εξετάσεις, όμως σίγουρα θα απουσιάσει από τα επόμενα παιγνίδια.

Το μήνυμα του στον κόσμο:

Ευχαριστούμε τον κόσμο που ήρθε στο Τσίρειο και τον θέλουμε στη συνέχεια τόσο στο Κύπελλο όσο και στο Πρωτάθλημα.

Τα στατιστικά του αγώνα Απόλλων Λεμεσού vs ΟΜΟΝΟΙΑ Λευκωσίας

Follow Kifines