Α.Δημητρίου: «Θέλουμε τη νίκη στο Τσίρειο»


15 Jan 2016, 9:56 a.m. kifinescom

Για την μεταγραφή του Ούρσουλιτς, τον δύσκολο αγώνα με τον Απόλλωνα αλλά και για τον Χριστοφή μίλησε σήμερα το πρωί στο Σουπερσπορτ FM ο εκπρόσωπος τύπου της ομάδας μας.

Για την απόκτηση του Ούρσουλιτς και για το σκεπτικό της απόκτησης του, ο Αντρέας Δημητρίου είπε:

Ανακοινώθηκε χθες η καταρχήν συμφωνία μς ένα κεντρικός αμυντικός, ο Κροάτης ο Ούρσουλιτς τον οποίο περιμένουμε σήμερα στην Κύπρο. Μόλις ολοκληρωθούν όλες οι γνωστές διαδικασίες τότε θα ανακοινωθεί και επίσημα. Είναι κεντρικός αμυντικός και αν και έχει αγωνιστεί και στο κέντρο η βασική θέση για την οποία αποκτήθηκε είναι αυτή του κέντρου της άμυνας. Εξ' όσων γνωρίζω δεν αλλάζει το πλάνο μας και σύμφωνα με τα όσα είπε ο ίδιος ο προπονητής μας απομένει η απόκτηση ενός μέσου.

Κάθε ποδοσφαιριστής αξιολογείται μέσα στο γήπεδο. Το σημαντικό είναι ότι είναι ποδοσφαιριστής που τον έχει αξιολογήσει θετικά η τεχνική ηγεσία και φέρνει στοιχεία μαζί του που μπορούν να προσθέσουν στην ομάδα. Από εκεί και πέρα θα δούμε στο γήπεδο τι μπορεί να μας προσφέρει.

Για τον αυριανό αγώνα κόντρα στον Απόλλωνα στο Τσίρειο:

Είναι ένα σημαντικό το παιγνίδι με τον Απόλλωνα. Όλα όμως τα παιγνίδια είναι σημαντικά στην τελική ευθεία. Το κάθε λάθος στοιχίζει. Αν κερδίσουμε, κερδίζουμε θέση και αυτό είναι ένα επιπλέον κίνητρο. Είναι ντέρμπι τριπλής παραλλαγής κόντρα σε μια αήττητη στην έδρα της ομάδα. Σεβόμαστε τον αντίπαλο μας όμως εμείς νοιώθουμε πολύ δυνατοί και θα πάμε για να κερδίσουμε το παιγνίδι. Προετοιμαστήκαμε πειθαρχημένα και αξιολογήσαμε τον αντίπαλο κατάλληλα για να πάμε στο Τσίρειο να πάρουμε τη νίκη. Υπάρχει πίστη στην ομάδα γι αυτό.

Για την επιστροφή του Χριστοφή στις προπονήσεις:

Εκτός πλάνων για το παιγνίδι είναι οι Κιρμ και Χριστοφή. Βέβαια για τον Δημήτρη είναι πολύ ευχάριστα τα νέα αφού ο γιατρός του έχει ανάψει το πράσινο φως για να ενταχθεί πλήρως στους αγωνιστικούς ρυθμούς της ομάδας. Μας έχει δικαιώσει και χαροποιήσει το γεγονός, αφού το περιμέναμε καιρό. Να επιστρέψει πίσω λοιπόν με το καλό ο ποδοσφαιριστής, να ενταχθεί στις προπονήσεις με την ομάδα και μόλις κρίνει ο προπονητής μας ότι είναι έτοιμος αγωνιστικά να τον ρίξει στο γήπεδο. Ο Δημήτρης έκανε ατομικό πρόγραμμα δικό του μέχρι στιγμής. Το Σωματείο έψαξε και με κάποιες διασυνδέσεις έστειλε τον ποδοσφαιριστή στο Μόναχο σε ένα από τους καλύτερους γιατρούς στον τομέα του στον κόσμο. Ήταν δύσκολο και για τον ίδιο τον παίχτη να απέχει για τόσο πολύ καιρό αφού γνωρίζει τις απαιτήσεις που υπάρχουν για τον ίδιο. Περιμένει πως και πως να ξαναγωνιστεί με την ομάδα.

Με αφορμή μια συνέντευξη του Νούνο Ασσίς που θα δημοσιευθεί αύριο στην SportDay στην οποία θα μιλήσει για το μέλλον του και πιθανόν για το κλείσιμο της ποδοσφαιρικής του καριέρας, ο Αντρέας Δημητρίου είπε μεταξύ άλλων:

Μετά από 20-30 χρόνια θα μιλάμε για αυτόν τον Νούνο Ασσίς που πέρασε από τα γήπεδα μας όπως μιλάμε για παλιές δόξες. Και τότε θα καταλάβουμε πόσο τυχεροί ήμασταν που τον ζήσαμε και τον είδαμε στα γήπεδα μας

Τα στατιστικά του αγώνα Απόλλων Λεμεσού vs ΟΜΟΝΟΙΑ Λευκωσίας

Follow Kifines