Μιλόγιεβιτς: «Είχαμε πειθαρχία στο παιγνίδι μας» (video)


2 Jan 2016, 10:12 p.m. kifinescom

Ευχαριστημένος με την προσπάθεια και τον βαθμό, βάσει του τρόπου που εξελίχθηκε το παιγνίδι παρουσιάστηκε ο Μιλόγιεβιτς στην διάσκεψη των προπονητών.

Ο προπονητής μας, παρά το ισόπαλο αποτέλεσμα, στάθηκε κυρίως στον τρόπο που πεθάρχησαν οι ποδοσφαιριστές του στο γήπεδο και στο πως ακολούθησαν τα όσα δουλεύτηκαν το περασμένο διάστημα στις προπονήσεις.

 

 

 
Δηλωσεις Vladan Milojević για το παιχνίδι με την Ανόρθωση

Οι δηλώσεις του Vladan Milojević για το παιχνίδι με την Ανόρθωση

Posted by Kifines.com on Saturday, 2 January 2016

 

Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους παίχτες μου για το αποτέλεσμα. Δεν χρειάζεται να αναφερθώ στα προβλήματα που είχαμε για το σημερινό παιγνίδι. Πάντα λέω ότι σ' αυτούς τους παίχτες που διαθέτω, σ' αυτούς πιστεύω. Σήμερα τα πήγαμε καλά, αφού είχαμε κάποια παιδιά που δεν είχαν καν συμμετοχή στα τελευταία παιγνίδια. Είναι δύσκολο για ένα ποδοσφαιριστή που δεν είναι σε καλό αγωνιστικό ρυθμό να κάνει καλό παιγνίδι.

Παίξαμε με μια ομάδα που βρισκόταν στην κορυφή. Σίγουρα μια πολύ καλή ομάδα και δουλεμένη. Με τρόπο παιγνιδιού που σίγουρα κάθε αντίπαλος της θα έχει πρόβλημα. Απλά πήραμε τον ένα βαθμό και είμαι ευχαριστημένος από την απόδοση των παιδιών για τα όσα έδωσαν. Θα ευχηθώ στην Ανόρθωση καλή συνέχεια.

 

 
Vladan Milojević: "Ήμασταν πειθαρχημένοι, παίξαμε καλό παιχνιδι"

Vladan Milojević: "Ήμασταν πειθαρχημένοι, παίξαμε καλό παιχνιδι"

Posted by Kifines.com on Saturday, 2 January 2016

 

Τι σημαίνει ο βαθμός και αν αλλάζουν οι στόχοι της ομάδας

Όταν παίζεις ένα ντέρμπι, είτε στην έδρα σου είτε κυρίως εκτός σε μια πολύ δύσκολη έδρα, πρέπει να είσαι πολύ συγκεντρωμένος. Αυτό είναι κάτι που είπα στους ποδοσφαιριστές μου από την πρώτη στιγμή που ήρθα στην ΟΜΟΝΟΙΑ. Αυτό που με ενδιαφέρει είναι η πειθαρχία και αυτό το είχαμε σήμερα. Δεν αφήσαμε την Ανόρθωση, παρά το ότι είχε μεγάλη κατοχή της μπάλας, να κάνει το παιγνίδι της. Στο ποδόσφαιρο δεν μπορείς να παίζεις για την ισοπαλία σίγουρα. Πάντα πρέπει να παίζεις για τη νίκη.

Αυτό που ήθελα εγώ σήμερα ήταν να κλείσουμε όλους τους χώρους μπροστά στην εστία μας παρά να τρέξουμε σε όλο το γήπεδο. Είχαμε πολύ καλή αμυντική λειτουργία. Στο πρώτο ημίχρονο δεν είχαμε διάρκεια όμως. Δεν θέλω να λέω ονόματα. Τα παιδιά ήταν και λίγο φοβισμένα τα νεαρά τα παιδιά και στο ημίχρονο τους ζήτησα να το αποβάλουν αυτό. Ψάξαμε τις γρήγορες επιθέσεις στην κόντρα χωρίς να τις εκμεταλλευτούμε ενώ είχαμε και στο τέλος την τύχη, πρέπει να το παραδεχτώ.

Τρέξαμε μέχρι το τελευταίο λεπτό και αυτό που τουλάχιστον με ικανοποιεί είναι ότι η βγάζουμε αυτά που δουλεύουμε στην προπόνηση. Δουλεύουμε πάρα πολύ σκληρά για να γίνουν αυτά που ζητάμε και γι αυτό είμαι ευχαριστημένος.

Ήταν η καλύτερη τακτικά εμφάνιση της ομάδας;

Αυτό δεν μπορώ να το πω. Εσείς θα το πείτε. Θα ξαναδώ αύριο το ματς από την τηλεόραση γιατί χρειάζεται να γίνει αυτό μετά από το παιγνίδι, να έχεις μια άλλη ματιά από άλλη θέση. Αυτό που θέλω να πω είναι ότι ήμασταν πειθαρχημένοι κι αυτό μου άρεσε. Στην ανάλυση του αγώνα πριν, είπαμε αρκετά και σε μεγάλο βαθμό τα παιδιά έκαναν καλό παιγνίδι σήμερα.

Follow Kifines