Μπεμπέ: «Να δείχνουμε ότι έχουμε την ποιότητα για να αγωνιζόμαστε με την φανέλα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ»


9 Jan 2016, 7:07 p.m. kifinescom

Ο Λουτσιάνο Μπεμπέ που έκανε σήμερα καλό παιγνίδι δήλωσε μετά το τέλος του αγώνα ότι όλοι οι αγώνες είναι μια ευκαιρία για τους ποδοσφαιριστές να αποδείξουν ότι έχουν την απαιτούμενη ποιότητα για να αγωνιζόνται στην ΟΜΟΝΟΙΑ.

Ο μέσος της ομάδας μας μίλησε και για την αλλαγή στον τρόπο παιγνιδιού της ομάδας ενώ τόνισε ότι όλα τα ματς τα θεωρούν σημαντικά για την εξέλιξη της χρονιάς.

Νομίζω παίξαμε πολύ καλά και δείξαμε από την αρχή ότι θέλαμε όχι απλά την νίκη αλλά και να δείξουμε την ποιότητα μας. Από τα πρώτα λεπτά το καταφέραμε και ήταν μια δίκαιη νίκη.

Ο νέος προπονητής έχει τη δική του φιλοσοφία. Θέλει να κάνει την ομάδα να αγωνίζεται διαφορετικά. Να χτίζεται η επίθεση από πίσω, κάτι που είναι διαφορετικό από το ό,τι γινόταν πριν. Αλλά παίζει ρόλο το ότι γινόμαστε μια οικογένεια μέσα από την προσπάθεια μας. Θέλουμε να δείξουμε στον κόσμο ότι έχουμε την ποιότητα για να αγωνιζόμαστε με την φανέλα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ.

Όλα τα παιγνίδια για μας είναι πολύ σημαντικά. Ακόμη και σήμερα για παράδειγμα, μας ζήτησε ο προπονητής να κάνουμε τα πάντα για τη νίκη γιατί ήταν σημαντική. Το ματς με τον Απόλλωνα τώρα είναι πάλι σημαντικό και θα πάμε για να πάρουμε τους βαθμούς που δεν πήραμε στον πρώτο γύρο.

Τα στατιστικά του αγώνα ΟΜΟΝΟΙΑ Λευκωσίας vs Αγία Νάπα

Follow Kifines