Πάφος - ΟΜΟΝΟΙΑ 2-1


31 Jan 2016, 5:49 p.m. kifinescom

Η ΟΜΟΝΟΙΑ έχοντας τραγική απόδοση κυρίως στην επανάληψη, έπεσε θύμα ανατροπής στο Παφιακό και δέχτηκε την ήττα από την Πάφο με 2-1.

Δεν μπορεί κανείς να εξηγήσει εύκολα το τι έγινε σήμερα. Η ΟΜΟΝΟΙΑ πήρε το προβάδισμα και μετά...μπλακάουτ. Σίγουρα το γκολ του Ντε Μέλο ήταν αμφισβητούμενο και κατά πάσα πιθανότητα δεν θα έπρεπε να μετρήσει. Ακόμη όμως κι έτσι και όταν ο Νικολαΐδης με την απόφαση του να στερήσει στον Ασσίς το γκολ στο 1-1 και να τον τιμωρήσει με κάρτα κι από πάνω δημιουργούσε συνθήκες για "αντεπίθεση" και "περισσότερο πάθος", η ομάδα μας έμεινε εγκλωβισμένη σε μια άκαρπη τακτική. Μια τακτική που δεν ευνοούσε την δημιουργία φάσεων αλλά επέτρεπε και τον κίνδυνο της εστίας της, που εν τέλει τον πλήρωσε στο τελευταίο λεπτό.

Ο αγώνας:

Τον Φλορέσκου στα χαφ επέλεξε στην αρχική του εντεκάδα ο προπονητής της ομάδας μας, βάζοντας τον να αγωνιστεί για πρώτη φορά από την αρχή, με τον Φυλαχτού δίπλα του και τον Ασσίς πιο μπροστά. Για άλλο ένα αγώνα άμυνα και επίθεση έμειναν απείραχτες, σε ο,τι αφορά την σύνθεση τους.

H OMONOIA πλήρωσε την κακή της αντίδραση μετά που πέτυχε το γκολ με τον Σιέρινταν, αφού δεν κατάφερε να κρατήσει το υπέρ της προβάδισμα παρά μόνο για ελάχιστα λεπτά. Ο Ντε Μέλο με επιθετικό φάουλ όπως φάνηκε στην επανάληψη έκανε ο,τι ήθελε στην περιοχή μας και με πλασέ έφερε το ματς στα ίσα.

Η ομάδα μας πλήρωσε επίσης την έλλειψη συνοχής στον μεσαίο χώρο, όπου ο Φυλαχτού έκανε άσχημο παιγνίδι ενώ ο νεοφερμένος Φλορέσκου έδειξε να χρειάζεται τον χρόνο του. Η έμπνευση δε του Μιλόγιεβιτς να βγάλει τον Καρλίτος για να αγωνιστεί ο Μπεμπέ στο κέντρο, μάλλον μόνο ως ατυχής μπορεί να χαρακτηριστεί. Η ομάδα ήταν συνεχώς αποκομμένη λόγω της δυσλειτουργίας στο κέντρο ενώ η έλλειψη φορ στο κουτί ήταν για άλλο ένα ματς κάτι παραπάνω από εμφανής.

Ούτε το ότι ο Νικολαΐδης μέτρησε το γκολ του Ντε Μέλο αλλά και κατάπιε ένα καθαρό πέναλτι και ένα καθαρό γκολ μετριάζει κάπως το πράγμα, αφού ο τρόπος που οπισθοχώρησε το Τριφύλλι ιδιαίτερα μετά το 70' προϊδέαζε ότι ανά πάσα στιγμή η Πάφος θα μπορούσε για την ολική ανατροπή. Το γκολ λοιπόν της Πάφου στο 90' δεν μπορεί να θεωρηθεί κεραυνός εν αιθρία, αφού η ΟΜΟΝΟΙΑ - και ο πάγκος της σήμερα - έκανε τα πάντα για να χάσει.

Βαθμός απροβίβαστος για την ΟΜΟΝΟΙΑ, που ο,τι έκτισε στα τελευταία ματς, τα χαλάει και μένει μοιραία πίσω σε ο,τι αφορά τις όποιες φιλοδοξίες της στο πρωτάθλημα. Ιδιαίτερα ενόσω το παιγνίδι μας κρίνεται από την απόδοση ποδοσφαιριστών σαν τον Ράμος, που όσο φιλότιμος κι αν είναι απόδειξε πέραν πάσης αμφιβολίας ότι δεν μπορεί να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της ομάδας μας...

Αγωνίστηκαν: Παναγή, Καρλίτος (72' Μπεμπέ), Ρουνιέ, Ρομαρίκ, Χάφες, Φλορέσκου, Φυλαχτού (84' Οικονομίδης), Ασσίς, Ράμος, Σιέρινταν, Ρουσιάς (38' Μπαντιμπαγκά)

Τα στατιστικά του αγώνα Πάφος FC vs ΟΜΟΝΟΙΑ Λευκωσίας

Follow Kifines