Α.Δημητρίου: «Στόχος της ΟΜΟΝΟΙΑΣ οι νίκες και οι τίτλοι»


24 Oct 2016, 1:29 p.m. kifinescom

Παρά την ικανοποίηση για την σταθερή βελτίωση της ομάδας, ο εκπρόσωπος Τύπου της ΟΜΟΝΟΙΑΣ υπενθύμισε σε ραδιοφωνικές του δηλώσεις, ότι στην ΟΜΟΝΟΙΑ η επιτυχία μεταφράζεται σε νίκες, τίτλους και τίποτα λιγότερο απ' αυτό. 

Βέβαια υπογράμμισε ότι είναι ιδιαίτερα σημαντικό να μπορεί κανείς να έχει ισορροπημένες αντιδράσεις στα αρνητικά αποτελέσματα, δεδομένης και της συνεχής βελτίωσης της ομάδας τόσο σε ομαδικό αλλά και σε ατομικό επίπεδο ποδοσφαιριστών. 

Συγκεκριμένα ο Αντρέας Δημητρίου, ανέφερε τα εξής

Δυστυχώς δεν έχουμε καταφέρει να κερδίσουμε αυτό το παιγνίδι και είναι κάτι που μας έχει ενοχλήσει. Η καλύτερη φετινή εμφάνιση της ομάδας μας και ίσως από τις καλύτερες εμφανίσεις ομάδας γενικά στο φετινό πρωτάθλημα, δεν συνδυάστηκε με νίκη. Δεν συμβιβαζόμαστε μ' αυτό, αφού ξεκάθαρος μας στόχος είναι οι νίκες. Πέραν της πίκρας για το αποτέλεσμα, πρέπει να έχουμε την ικανότητα να αξιολογούμε ορθά την αγωνιστική παρουσία της ομάδας και μέσω αυτής να δούμε το που μπορούμε να φτάσουμε.

Παρατηρείται μια βελτίωση παιγνίδι με παιγνίδι και αυτό μιλά για την ποιότητα της δουλειάς που γίνεται. Είναι από τις περιπτώσεις που δεν πρέπει να βλέπουμε το δέντρο αλλά το δάσος. Μπορεί να χάσαμε βαθμούς όμως θα είμαστε κερδισμένοι αν συνεχίσουμε σε αυτό το μοτίβο. Με τον Απόλλωνα είπαμε ότι είχε την καλύτερη της παρουσία, το ίδιο είπαμε και για το ματς με την Ανόρθωση ενώ δεν υπάρχει αμφιβολία ότι αυτό ισχύει για τον αγώνα με την Σαλαμίνα. Αυτό δείχνει μια σταθερή πορεία βελτίωσης. 

Υπάρχουν οι μέρες στο ποδόσφαιρο, που φτιάχνεις 12-13 κλασικές ευκαιρίες και να βάζεις ένα γκολ και να δέχεσαι ένα γκολ από ένα σουτ από τα 40 μέτρα. Εφόσον όμως αγωνίζεσαι με τον τρόπο που αγωνιστήκαμε και συνεχιστεί η βελτίωση της ομάδας τότε σίγουρα θα έρθουν τα αποτελέσματα. 

Για το ότι παρατηρείται και ατομκή βελτίωση κάποιων ποδοσφαιριστών:

Όλα παίζουν τον ρόλο τους. Από την αρχή λέγαμε ότι η ομάδα χρειάζεται χρόνο για να φτάσουν οι παίχτες σε κάποια επίπεδα φυσικής κατάστασης, να έρθει η ομοιογένεια και να δουλέψει η τεχνική ηγεσία τα όσα θέλει. Η εκτίμηση που καταλήγει κάποιος, αν μπει στην διαδικασία να αξιολογήσει την ομάδα, συμπεραίνει ότι ο χρόνος λειτουργεί υπέρ αυτής της ομάδας. Ένα στοιχείο που επαναλάβαμε πολλές φορές και θα το ξαναπούμε τώρα είναι ότι στην σεζόν δεν θα έχουμε μόνο νίκες. Χρειάζεται υπομονή για να κτίσουμε την ομάδα που θα είναι ικανή για το κάτι παραπάνω. 

Για τον αγώνα με Άρη και για την πίεση της ομάδας αφού μετά τον Άρη και την ΑΕΖ ακολουθούν ντέρμπι:

Έχουμε γυρίσει σελίδα και από αύριο δουλεύουμε για το ματς με τον Άρη. Η νίκη είναι μονόδρομος και σ' αυτό το παιγνίδι. Η ΟΜΟΝΟΙΑ δεν συμβιβάζεται με οτιδήποτε άλλο πέραν από νίκες και τίτλους. Από εκεί και πέρα όμως πρέπει να γίνεται η σωστή αξιολόγηση και να παρουσιάζεται βελτίωση. 

Θα πρέπει να διαχωρίσουμε τον τρόπο με τον οποίο ήρθε η ισοπαλία με Αναγέννηση και Δόξα, με αυτό που έγινε στο Αμμόχωστος με Σαλαμίνα. Τα παιγνίδια στην αρχή τη σεζόν ήταν διαφορετικά σε σχέση με την παρουσία της ομάδας απέναντι στην Σαλαμίνα. Χρειαζόμαστε τις νίκες δεν διαφωνούμε, για να ανεβούμε στην βαθμολογία. Πρέπει να χρησιμοποιούμε δημιουργικά και θετικά την πίεση. Να κερδίσουμε τον Άρη και μετά να δούμε τα υπόλοιπα ματς. 

Το ματς θα είναι κεκλεισμένων των Θυρών. Θα έχουν δικαίωμα να έρθουν στο γήπεδο οι συνταξιούχοι, γυναίκες με τα παιδιά τους όπως και άτομα με τροχοκάθισμα. Τους καλούμε να δώσουν μαζικό παρών. 

Για την περίπτωση του Μπαντή:

Ο τερματοφύλακας Μπαντής, προπονείται κανονικά με την ομάδα και περιμένουμε την απάντηση της ομοσπονδίας και μετά θα αποφασίσουμε για την εγγραφή του ή και την διαγραφή του Κρέσιτς. Δεν υπάρχει κάποια αλλαγή στον κατάλογο των τραυματιών.

Για τον κόσμο που ήταν στο Αμμόχωστος:

Πρέπει να ευχαριστήσουμε τον κόσμο που έδωσε βροντερό παρών στο Αμμόχωστος το Σάββατο. Προκάλεσε εντύπωση το ότι δεν σταμάτησαν λεπτό να υποστηρίζουν την ομάδα και μετά το τέλος του αγώνα έδειξαν παρά την απογοήτευση τους την στήριξη τους στην ομάδα μας. 

Follow Kifines