Κάρβερ: «Ικανοποιημένος από τον τρόπο που αμυνθήκαμε»


15 Oct 2016, 8:19 p.m. kifinescom

Ικανοποιημένος από την εμφάνιση και την νίκη ο Κάρβερ στην διάσκεψη των προπονητών που στάθηκε κυρίως στην αμυντική λειτουργία όλης της ομάδας στον αγώνα κόντρα στην Ανόρθωση. 

Αναλυτικά:

Ήταν σημαντικό να επιστρέψουμε μετά την απογοήτευση μετά το ματς της περασμένης αγωνιστικής όπου μας άξιζε κάτι παραπάνω. Σήμερα μας άξιζε πάλι η νίκη. Όταν προηγηθήκαμε ελέγξαμε τον αγώνα ενώ μπορεί η αντίπαλος να μας έβαλε σε κάποια σημεία πίεση, όμως δεν επιτρέψαμε τα λάθη και δεν θυμάμαι να μας έκαναν κάποια φάση. Σαν αμυντικός που ήμουν είμαι χαρούμενος για τον τρόπο που αμυνθήκαμε σήμερα μιας και η άμυνα μας είναι το επίκεντρο της κριτικής. Αμυνθήκαμε από μπροστά και με την βοήθεια του εξαιρετικού μας τερματοφύλακα κρατήσαμε το 0 παθητικό και αυτό είναι κάτι που χαροποιεί αφάνταστα. 

Είναι το καλύτερο ξεκίνημα της ομάδας σε ότι αφορά την βαθμολογική συγκομιδή της όμως γνωρίζω ότι υπάρχει μεγάλο περιθώριο βελτίωσης. 

Θέλω να πω κάτι για το συμβάν με τον Ονησίφορο. Το είπα από την αρχή ότι πάνω από όλα είναι η ομάδα και κανένας άλλος. Όταν ένας ποδοσφαιριστής μου μου λέει ότι έχει πρόβλημα τραυματισμού και έπρεπε να πάρω την απόφαση όταν ο παίχτης ήταν πάνω στην γραμμή έτοιμος να μπει. Έκανα την επιλογή για το καλό της ομάδας. Θα το χειριστούμε εσωτερικά το θέμα αφού για εμένα είναι ξεκάθαρο ότι πάνω από κάθε παίχτη είναι το κλαμπ.

Από πλευράς των αντιπάλων ο β. προπονητής είπε:

Αυτό που είδαμε στο παιγνίδι ήταν αυτό που περιμέναμε πριν να ξεκινήσει. Πιστεύουμε ότι δεν μας άξιζε να χάσουμε. Η ΟΜΟΝΟΙΑ έκανε γκολ στις 2 ευκαιρίες που βρήκε. Εμείς ήμασταν κοντά στην περιοχή τους όμως μας έλειψε η ευκαιρία για να κάνουμε εμείς το γκολ. Εύχομαι καλή συνέχεια στην ΟΜΟΝΟΙΑ και εμείς συνεχίζουμε δυνατά για τον κόσμο μας και την Ανόρθωση.

Follow Kifines