Τζ. Κάρβερ: «Έλειψε ο 12ος παίχτης της ομάδας»


29 Oct 2016, 8:15 p.m. kifinescom

Ευχαριστημένος για τα όσα είδε παρά τα λάθη μετά τα γκολ, ο Τζον Κάρβερ που μίλησε για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει λόγω τραυματισμών αλλά και στη διαχείριση κάποιων ποδοσφαιριστών

Αναλυτικά 

Πρώτα από όλα να πω πόσο παράξενο είναι να παίζεις σε σχεδόν άδειο γήπεδο. Όταν ήρθα μίλησα για το πως ο κόσμος είναι ο 12ος μας παίχτης και σήμερα δεν τον είχαμε. Για ένα μεγάλο διάστημα ήμασταν καλοί στο πρώτο ημίχρονο, όμως μετά το γκολ μας αρχίσαμε να κάνουμε λάθος επιλογές. Μετά από ένα νεκρό διάστημα πετύχαμε και το δεύτερο. 

Στο δεύτερο ημίχρονο ήμασταν λίγο επιφυλακτικοί λόγω του ότι έχουμε παίχτες με ύπουλα προβλήματα που μπορούν να στοιχίσουν τραυματισμούς, ενώ ο Μάριν επέστρεψε για πρώτη φορά. Μετά το 2-1 αντιμετωπίσαμε και πάλι κάποια προβλήματα όμως τα ξεπεράσαμε γιατί έπρεπε να κερδίσουμε. Προφυλάξαμε και τον Φάνο γιατί είναι σημαντικό να διαχειρίζεσαι σωστά τα ταλέντα τέτοιου επιπέδου, που είναι σημαντικά για το κυπριακό ποδόσφαιρο. Χρειαζόταν ξεκούραση και θέλω να τον βοηθήσω και για το μέλλον, μιας και έρχονται παιγνίδια και για την εθνική. Είχαμε και πρόβλημα με τον Μαργκάσα κατά τη διάρκεια του αγώνα. Ήταν μια σημαντική νίκη για μας. Απομένει ένα ματς πριν την διακοπή και μετά έρχονται τα ντέρμπι.

Ο Νίκοας (προπονητής του Άρη) είχε μια πολύ δύσκολη βδομάδα μετά την φυγή του προπονητή τους. Είναι σημαντικό να δίνονται ευκαιρίες σε προπονητές από την χώρα τους, όπως τον Νίκο και του εύχομαι να τον στηρίξει το συμβούλιο του όπως με στήριξε το δικό μου εμένα. 

Από την πλευρά του ο προπονητής του Άρη είπε:

Ήταν μια δύσκολη βδομάδα για μας τόσο με την αποχώρηση του προπονητή μας όσο και με το κύπελλο. Είχαμε δει το περασμένο ματς της ΟΜΟΝΟΙΑΣ που ήταν εξαιρετικής το πρώτο ημίχρονο και με αδυναμίες στο 2ο. Θέλαμε να δώσουμε χώρο στην ΟΜΟΝΟΙΑ, να κρατήσουμε το 0 πιέζοντας στο κέντρο και στο δεύτερο μέρος να χτυπήσουμε το παιγνίδι. 

Δυστυχώς για μας δεχτήκαμε 2 γκολ ενώ κρατούσαμε καλά και μας άλλαξαν τα σχέδια. Στο δεύτερο μέρος περάσαμε χωρίς άλλη επιλογή μπροστά, εφαρμόσαμε το 2ο μας σύστημα και για ένα διάστημα ήμασταν αρκετά καλοί, πετύχαμε το γκολ και πλησιάσαμε με φοβερή ευκαιρία στην ισοφάριση και το πληρώσαμε με γκολ .Είχαμε και μια φάση που είχαμε παράβαση. Νομίζω αν το πιστεύαμε λίγο παραπάνω δεν θα χάναμε σήμερα 

Τα στατιστικά του αγώνα ΟΜΟΝΟΙΑ Λευκωσίας vs Άρης Λεμεσού

Follow Kifines