Κάρβερ: «Ugly win»


5 Nov 2016, 7:24 p.m. kifinescom

Ευχαριστημένος από το αποτέλεσμα και την εμφάνιση του πρώτου ημιχρόνου ο Άγγλος τεχνικός της ΟΜΟΝΟΙΑΣ που έπλεξε το εγκώμιο του νεαρού Χριστοδούλου που κλήθηκε στα μέσα του ημιχρόνου να υπερασπίσει την εστία της ομάδας μας. 

Ο Κάρβερ εξήγησε ότι οι "άσχημες νίκες" είναι μέσα στο παιγνίδι και το σημαντικό είναι να καταφέρνεις να κερδίζεις και όταν δεν είσαι καλός. Αναλυτικά:

Είμαι ευχαριστημένος από το απτοέλεσμα και την καλή εμφάνιση στο πρώτο ημίχρονο. Φτιάξαμε κάποιες ευκαιρίες και είμαστε χαρούμενοι που ο Χριστοφή κατάφερε να σκοράρει μετά από καιρό. Το περίμενε καιρό όπως και την ευκαιρία του να αγωνιστεί.

Οι ποδοσφαιριστές μας αγωνίζονται σκληρά στο προπονητικό κέντρο και περιμένουν την ευκαιρία τους. Όταν έρθει αυτή η ώρα θα πρέπει να αρπάξουν την ευκαιρία από τα μαλιά. με πιο τρανταχτό παράδειγμα τον Χριστοδούλου. Από 4ος τερματοφύλακας έφτασε να είναι κάτω από τα δοκάρια και να έχει μια σωτήρια απόκρουση παγκόσμιας κλάσης στο ενεργητικό του. Δεν μπορεί να το περίμενε αυτό ούτε αυτός ούτε η οικογένεια του.

Η ομάδα της ΑΕΖ μας έβαλε δύσκολα. Έχει ένα νεαρό και ανερχόμενο προπονητή. τους περιμέναμε να αγωνιστούν έτσι. Μερικές φορές έρχονται και οι άσχημες νίκες στο ποδόσφαιρο. Τώρα πάμε σε διακοπή λόγω εθνικών. Θα έχουμε την ευκαιρία τώρα να προετοιμαστούμε για την δύσκολη συνέχεια που ακολουθεί. 

Ο Νικόλας Μαρτίδης είπε: 

Συγχαρητήρια για την νίκη. Ήταν άσχημη νίκη για την ΟΜΟΝΟΙΑ δεν πάβει να είναι νίκη όμως. Όταν έχεις 10 τελικές απέναντι στην ΟΜΟΝΟΙΑ και δεν σκοράρεις δεν έχεις τίποτα άλλο να πεις και δεν αρκούν οι εντυπώσεις. Δεχτήκαμε ένα γκολ από σέντρα του Χριστοφή ο οποίος μας το είπε στο ημίχρονο. 

Στο δεύτερο ημίχρονο ήμασταν καλύτεροι, πιέσαμε αλλά το γκολ που θέλαμε δεν ήρθε. Το είχα πει και την περασμένη βδομάδα ότι όταν παίζουμε όπως θέλουμε μόνο άμαν θέλουμε θα χάσουμε. Το είπα για να το καταλάβουν όλοι στην ομάδα μας ότι είμαστε για πιο πολλά πράγματα. 

Καλή συνέχεια στην ΟΜΟΝΟΙΑ και να φτάσει εκεί που την αξίζει. 

Τα στατιστικά του αγώνα ΑΕΖ Ζακακίου vs ΟΜΟΝΟΙΑ Λευκωσίας

Follow Kifines