Δόξα - ΟΜΟΝΟΙΑ 2-3


21 Dec 2016, 6:57 p.m. kifinescom

Φλέρταρε με την ήττα μέχρι το 82' όμως η ΟΜΟΝΟΙΑ είχε τις λύσεις για να γυρίσει το ματς στο τέλος, αφότου βρέθηκε 2 φορές κατά τη διάρκεια του αγώνα. 

Δεν ήταν αυτή που έπρεπε η ΟΜΟΝΟΙΑ στο τελευταίο της ματς στο 2016, όμως εν τέλει πήρε το τρίποντο και όχι άδικα. Ήταν η ομάδα με τις πιο πολλές ευκαιρίες και την κατοχή, παρότι η απόδοση της δεν ήταν αυτή που θα έπρεπε. Ο Τζον Κάρβερ προχώρησε σε αλλαγή στην αρχική 11άδα αφού ο Καρλίτος πήρε τη θέση στην αρχική 11άδα αντί του Όρσουλιτς. 

Η ομάδα μας από το 5ο λεπτό τέθηκε σε άβολη θέση αφού ο Φοφανά μετά από λάθος απομάκρυνση του Παντελιάδη σε κόρνερ, κατάφερε να βάλει την Δόξα σε θέση οδηγού. Για κακή της τύχη, εκτός του ότι οι πράσινοι ποδοσφαιριστές ήταν σε κακή κατάσταση στο πρώτο ημίχρονο, η Δόξα έπαιξε έξυπνα και οργανωμένα, μη επιτρέποντας στην ομάδα μας να πλησιάζει στο τέρμα. Μάλιστα αν μια ομάδα ήταν μέχρι το ημίχωρο κοντά στο γκολ, αυτή ήταν η Δόξα. 

Εν τέλει χρειάστηκαν δύο μακρινές εκτελέσεις άουτ του Παντελιάδη με την πρώτη να βρίσκει τον Ντάρμπισιαϊρ σε θέση για σουτ το οποίο αποκρούστηκε από τον Νέγκρι, ενώ τη δεύτερη ο Κίλιαν Σιέρινταν την μετέτρεψε σε γκολ στο 37ο λεπτό με κοντινό πλασέ. 

Στο δεύτερο μέρος αν και η ομάδα μας είχε μια φλύαρη υπεροχή, κατάφερε να βρεθεί και πάλι πίσω στο σκορ όταν ο Ρούντι βρέθηκε σε θέση βολής μετά από εκτέλεση κόρνερ και από πλάγια θέση πλάσαρε εύστοχα για το 2-1 στο 68΄. 

Αν και αργοπορημένα ο Κάρβερ αντέδρασε από τον πάγκο και πέρασε στο ματς τους Χριστοφή και Κατελάρη. Αφού ο Φλορέσκου σημάδεψε το δοκάρι πρώτα στο 72ο λεπτό, σε μια φάση όπου ο Σιέρινταν ζήτησε πέναλτι (δικαίως), η ΟΜΟΝΟΙΑ μπήκε στο τελευταίο δεκάλεπτο με απαιτήσεις, αλλά απέναντι σε μια Δόξα μαζεμένη προς τα πίσω. 

Η επιμονή των Χριστοφή και Φλορέσκου όμως απέφερε καρπούς στο 82' αφού οι δύο συνεργάστηκαν άψογα με τον Κύπριο επιθετικό να βρίσκει στο κουτί με σέντρα τον Ντάρμπισιαϊρ που με κοντινό πλασέ ισοφάρισε. Στο 84ο λεπτό ο Χριστοφή δέχτηκε τράβηγμα σε φάση που κατέληξε σε γκολ για την ομάδα μας, όμως ο Τράττος ακύρωσε την φάση για χέρι, αγνοώντας το καθαρό πέναλτι. Όμως στο 89' ο Κωνσταντινίδης βρήκε τον Κατελάρη στην περιοχή που αφού κατάφεε να γυρίσει έκανε το σουτ με το αριστερό και έδωσε για πρώτη φορά προβάδισμα στην ομάδα μας. Συμμετοχή στο γκολ και από τον Χριστοφή που κουβάλησε την μπάλα στη δεξιά πλευρά και άνοιξε στον Κωνσταντινίδη. 

Με έξυπνη τακτική και με μια τελευταία αλλαγή του Όρσουλιτς, η ΟΜΟΝΟΙΑ ροκάνισε τον χρόνο, έκανε τα αυτονόητα και πήρε το τρίποντο που τόσο πολύ ήθελε. 

Τα στατιστικά του αγώνα Δόξα Κατωκοπιάς vs ΟΜΟΝΟΙΑ Λευκωσίας

Follow Kifines