Α.Δημητρίου: «Νίκη 6 βαθμών»


8 Feb 2016, 1:32 p.m. kifinescom

Την έψαχνε καιρό τη νίκη σε ντέρμπι η ομάδα μας δήλωσε ο Αντρέας Δημητρίου, που ανέλυσε μάλιστα και τα πολλά οφέλη για την ΟΜΟΝΟΙΑ μετά το 3-1 επί της ΑΕΚ.

Ο εκπρόσωπος τύπου της ΟΜΟΝΟΙΑΣ μίλησε στον Σούπερσπορτ FM και για το ντέρμπι με το αποελ, όπως και για το θέμα των εισιτηρίων, ενώ επανατόνισε την θέληση της Διοίκησης να "δέσει" τον Σκέμπρι με συμβόλαιο για τα επόμενα χρόνια στο Ηλίας Πούλλος.

Αναλυτικά:

Ήταν μια πολύτιμη και πολύ σημαντική νίκη για την ΟΜΟΝΟΙΑ, την οποία είχαμε ανάγκη και βαθμολογικά και ψυχολογικά. Βαθμολογικά οι 3 βαθμοί ήταν σημαντικοί για να πλησιάσουμε στις προπορευόμενες ομάδες. Νίκη 6 βαθμών γιατί πήραμε εμείς το τρίποντο και έχασε 3 βαθμούς μια ομάδα που ήταν πιο πάνω από εμάς. Ψυχολογικά τώρα, καταφέραμε να πάρουμε την πρώτη νίκη σε ντέρμπι. Μας προσφέρει στοιχεία που είχαμε ανάγκη ενόψει της συνέχειας που ακολουθεί. Επίσης η ομάδα έβγαλε ένα πρόσωπο που ικανοποίησε. Πιστή στην τακτική της και εφάρμοσε το πλάνο της όπως το είχε σχεδιάσει, κόντρα σε μια ομάδα αρκετά καλή. Είδαμε επίσης ποδοσφαιριστές πάνω στους οποίους στηρίζεται η τεχνική ηγεσία να έχουν σταθερά ψηλή απόδοση. Δουλεύουμε στο κομμάτι αυτό, για να έχει η ομάδα σταθερότητα και ομαδική λειτουργία.

Για εμάς δεν τίθεται θέμα διαχείρησης του αποτελέσματος γιατί πολύ απλά είναι μια νίκη μεν σημαντική σε ντέρμπι, στην ουσία όμως δεν έχουμε κάνει κάτι το πολύ σπουδαίο. Είναι μια νίκη, όμως έχουμε πολύ δρόμο να διανύσουμε για να πετύχουμε τον στόχο μας. Έρχεται ένα νέο ντέρμπι το Σάββατο. Είναι αυτονόητο ότι το κάθε παιγνίδι σου προσφέρει μόνο τρεις βαθμούς. Όταν είσαι στην ΟΜΟΝΟΙΑ δεν μπορείς να μένεις σε μια νίκη. Είσαι υποχρεωμένος να δίνεις κάθε βδομάδα τον καλύτερο σου εαυτό και να κερδίσεις. Για μας είναι ξεκάθαρο. Έχουμε ξεκινήσει τη δουλειά για το παιγνίδι του Σαββάτου. Με προσοχή και δουλειά να φτιάξουμε το πλάνο μας για να κερδίσουμε το επόμενο παιγνίδι.

Είναι σημαντικό ότι οι παίχτες που μπορούν να παίξουν σημαντικό ρόλο στην ομάδα είναι σε καλή κατάσταση. Στην ΟΜΟΝΟΙΑ βέβαια δεν είναι αρκετές δυο τρεις καλές εμφανίσεις. Χρειάζεται συνέχεια στην απόδοση. Βγάλαμε πάντως καλό πρόσωπο κάτι που χρειάζεται. Όπως το να βγάλεις και το κάτι παραπάνω για να κερδίσεις τα ντέρμπι. Νοιώθουμε πάντως ότι βγάζουμε καλή ομαδικότητα και δεν βασιζόμαστε σε ατομικές επιδόσεις. Ανεξάρτητα από τις απουσίες θέλουμε την ομάδα μας να ανταποκρίνεται θετικά, όπως το έπραξε με την ΑΕΚ. Υπάρχουν λοιπόν πολλά θετικά μέσα από το τελευταίο μας παιγνίδι.

Πλέον όμως το σημαντικό είναι να κερδίσουμε το επόμενο μας παιγνίδι και πάνω σ' αυτό δουλεύουμε.

Για την παρουσία του κόσμου

Νομίζω ότι η παρουσία του κόσμου δίνει μεγάλη βοήθεια στην ομάδα. Μέσα σε βροχή έδωσαν πολλή βοήθεια στην ομάδα. Ιδιαίτερα στην αρχή του 2ου ημιχρόνου δεδομένου ότι είχαμε δεχτεί το γκολ στην τελευταία φάση του 1ου, όταν οι παίχτες έπρεπε να ανταποκριθούν στην πίεση. Είναι το μεγάλο όπλο και η δύναμη μας ο κόσμος. Απέναντι στον αποελ το Σάββατο θα έχουμε 2200 εισιτήρια τα οποία θα εξαντληθούν χωρίς αμφιβολία σε χρόνο ρεκόρ.

Για το θέμα που δημιουργήθηκε με τα εισιτήρια και την αναγραφή σ' αυτά της ταυτότητας των οπαδών

Προσωπικά επειδή πριν μερικά λεπτά έχω πληροφορηθεί για την ανακοίνωση των οργανωμένων. Δεν μπορώ αυτή τη στιγμή να γνωρίζω αν μπορεί να μην εφαρμοστεί αυτό το μέτρο που παίρνει το αποελ. Συνεπώς βάζω μια άνω τελεία και θα δούμε πως θα διαχειριστεί το όλο θέμα. Η ανακοίνωση για την προπώληση θα εκδοθεί σήμερα ενδεχομένως νωρίς το απόγευμα. Αύριο κατά πάσα πιθανότητα αν δεν διαφοροποιηθεί κάτι, θα αρχίσει η διάθεση των εισιτηρίων.

Η κατάσταση των τραυματιών

Οι επόμενες μια δυο προπονήσεις μέχρι την Τετάρτη θα είναι καθοριστικές για κάποιους ποδοσφαιριστές. Όπως για παράδειγμα τον Σιέρινταν, τον Κιρμ τον Ρουσιά και τον Δημητρίου. Θα τους δούμε στις προπονήσεις και να θα διαφανεί τι ισχύει για τον καθένα. Έχουν καλές πιθανότητες πάντως. Ο Ασσίς επιστρέφει από την τιμωρία ενώ ο Μαργκάσα χρειάζεται λίγο χρόνο ακόμη. Έχουμε όμως χάσει και τον Ράμος με κάρτες.

Για τον Σκέμπρι

Είναι γεγονός ότι έχουν ξεκινήσεις οι συζητήσεις με τον Σκέμπρι εδώ και καιρό. Έχουν γίνει κάποιες συναντήσεις και θα γίνουν κι άλλες. Η ΟΜΟΝΟΙΑ δεν υπάρχει αμφιβολία ότι τον θέλει να παραμείνει και θέλει να του δώσει ένα συμβόλαιο που να τον κάνει να νοιώθει ότι είναι πάρα πολύ σημαντικός για τα επόμενα χρόνια. Υπάρχει μια σχέση αλληλοεκτίμησης μεταξύ της ομάδας μας και του ποδοσφαιριστή. Γι αυτό και έχουμε μπει στη διαδικασία αυτή. Είναι κάτι που φαίνεται ότι κι ο ποδοσφαιριστής νοιώθει καλά στην ομάδα. Οπότε όλα είναι κάτω στο τραπέζι. Δεν μπορώ να ξέρω πως θα εξελιχθεί το όλο ζήτημα, όμως εφόσον υπάρχει η θέληση και από τις δύο πλευρές ελπίζουμε ότι θα τελειώσει το όλο θέμα.

Για το αν υπάρχει κάποιο θέμα με τον Κάσμι που δεν παίρνει χρόνο συμμετοχής

Δεν υπάρχει κάποιος λόγος που δεν πήρε χρόνο συμμετοχής. Είναι καθαρά θέμα προπονητή.

Follow Kifines