αποελ - ΟΜΟΝΟΙΑ 2-0


13 Feb 2016, 4:52 p.m. kifinescom

Άλλη μια ήττα προσέθεσε στο αρνητικό της σερί κόντρα στο αποελ η ΟΜΟΝΟΙΑ. Κατώτερη των περιστάσεων η ομάδα μας έχασε από το αποελ και μένει πολύ πίσω στην βαθμολογία.

Ούτε οι απουσίες, ούτε κάποιες επιμέρους επίμαχες φάσεις μπορούν να δικαιολογήσουν τα όσα είδαμε από την ομάδα του Μιλόγιεβιτς. Ασύνδετη και χωρίς πάθος η ΟΜΟΝΟΙΑ μοιρολατρικά δέχτηκε την ήττα και μένει ρεαλιστικά εκτός στόχων στο πρωτάθλημα.

Το βουβό Βόρειο πέταλο δε, ηταν ασορτί με ένα πολύ άσχημο απόγευμα

Ο Αγώνας

Μία έκπληξη που άκουε στο όνομα Δημήτρης Χριστοφή επιφύλαξε ο προπονητής μας με το άκουσμα της εντεκάδας. Ο Κύπριος επιθετικός πήρε θέση στο αρχικό σχήμα αφήνωντας τον Σιέρινταν εκτός (τιμωριμένος ο Ράμος με κίτρινες κάρτες). Μαζί του στην επίθεση ο Ζίγκι Μπαντιμπαγκά και ο Σκέμπρι.

Σε όλες τις υπόλοιπες ξεκίνησαν αυτοί που αναμενώταν με τον Φυλαχτού εν τέλει να παίρνει θέση στο κέντρο αφού υπήρχε ένα δίλημμα για το κατά πόσο θα ξεκινούσε αυτός ή ο Οικονομίδης .

 

Το πράγμα στράβωσε από την αρχή. Από τις πρώτες κινήσεις φάνηκε ότι η ΟΜΟΝΟΙΑ δεν μπορούσε ούτε να περιορήσει τις κινήσεις των αποελιστών αλλά ούτε και να βγάλει η ίδια επιθέσεις που να προβληματίζουν την άμυνα των γηπεδούχων. Εξού και ο Εφραίμ στο 9ο λεπτό εκμεταλλεύτηκε στο έπακρο όλο τον χώρο που του δόθηκε από τους αμυντικούς μας και άνοιξε το σκορ.

Το γκολ θα μπορούσε θεωρητικά να ξυπνήσει την ΟΜΟΝΟΙΑ, όμως με τους Ασσίς, Φυλαχτού και Φλορέσκου να αδυνατούν ο καθένας από το πόστο του να σταθεί στο ύψος των απαιτήσεων του παιγνιδιού αλλά και τον Χάφες να αφήνει την πλευρά του εκτεθιμένη, η ευκαιρία για το 2ο γκολ ήρθε στο 42ο λεπτό με τον Γαννιώτα να δίνει δεύτερο έτοιμο γκολ στον Εφραίμ που πανηγύρισε ιδιαίτερα έντονα.

Ο Εζέ που αντικατέστησε τον βραχυκυκλωμένο και εκ νέου τραυματία Χριστοφή δεν έφερε την αλλαγή που θα ήθελε ο κόουτς ενώ ούτε ο Μπεμπέ κατάφερε στην επανάληψη να βελτιώσει την εικόνα μας. Όταν δεν ο κόουτς ήθελε να βάλει (αργοπορημένα) τον Οικονομίδη στο παιγνίδι, ο Ρούνιε τραυματίστηκε και ζήτσε αλλαγή, εξού και ο Όρσουλιτς πήρε τη θέση του.

Η πιο αξιόλογη δε ευκαιρία της ΟΜΟΝΟΙΑΣ σε όλο το παιγνίδι καταγράφηκε στο 96ο λεπτό, όταν όλα είχαν κριθεί με τον Όρσουλιτς να βρίσκει το δοκάρι του Βάτερμαν μετά από εκτέλεση κόρνερ.

 

 

Αγωνίστηκαν: Παναγή, Καρλίτος, Ρομαρίκ, Ρουνιέ, Χάφες, Φυλαχτού, Φλορέσκου, Ασσίς, Χριστφή, Μπαντιμπαγκά, Σκέμπρι

Σκόρερ:
Κάρτες:

Τα στατιστικά του αγώνα ΑΠΟΕΛ Λευκωσίας vs ΟΜΟΝΟΙΑ Λευκωσίας

Follow Kifines