Βλ. Μιλόγιεβιτς: «Εκμεταλλευτήκαμε πλήρως το άγχος του αντιπάλου»


27 Feb 2016, 6:17 p.m. kifinescom

Ξεκάθαρη η ικανοποίηση στ πρόσωπο του Βλάνταν Μιλόγιεβιτς που είδε την ομάδα του να είναι σοβαρή και πειθαρχημένη στο παιγνίδι της.

Ο τεχνικός της ΟΜΟΝΟΙΑΣ σημείωσε ότι στόχος της ομάδας σήμερα ήταν να εκμεταλλευτεί το άγχος του αντιπάλου και την πίεση για το αποτέλεσμα, κάτι που το πετύχαμε απόλυτα.

Αναλυτικά:

Θα ήθελα να πω ότι και πριν το παιγνίδι ήρθαμε εδώ για να το πάρουμε. Είχαμε απουσίες με πάρα πολλούς παίχτες να μας λείπουν. Όμως η ΟΜΟΝΟΙΑ μπορεί να βασίζεται σε όλους της τους παίχτες και είναι κάτι που με ικανοποιεί.

Το Παραλίμνι έπαιξε με πολύ άγχος λόγω της κακής του θέσης και εμείς αυτό θέλαμε να το εκμεταλλευτούμε. Είναι δύσκολο να παίζεις δίχως αύριο. Για το παιγνίδι αυτά που σχεδιάσαμε, έγιναν ως ένα βαθμό και με ικανοποιούν. Έχουμε όμως περιθώριο να βελτιώσουμε κάποια πράγματα. Το Παραλίμνι είναι άλλη ομάδα με τον Μπούντιμιρ και τον Βούσκεβιτς. Αυτό μας διευκόλυνε κάπως.

Η νίκη μας ήταν πέρα για πέρα καθαρή και δίκαιη. Συγχαρητήρια στους παίχτες μας γιατί δουλεύουν για να βελτιώνονται. Περιμένουμε και τους υπόλοιπους να επιστρέψουν, υπάρχουν πολλά παιγνίδι ακόμη και θα δούμε στο τέλος τι θα καταφέρουμε.

 

Follow Kifines