Η αποστολή για τον αγώνα με τον Άρη


19 Feb 2016, 8:37 p.m. kifinescom

Με τον Μαργκάσα να επιστρέφει στην αποστολή μετά από 1 μήνα, ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της ΟΜΟΝΟΙΑΣ ενόψει του αγώνα της 24ης αγωνιστικής με αντίπαλο τον Άρη.

Η ομάδα μας που έτσι κι αλλοιώς αντιμετωπίζει πρόβλημα "λειψανδρίας" με τους μαζεμένους τραυματισμούς και τιμωρίες, θα έχει στο αυριανό παιγνίδι τον Μαργκάσα τουλάχιστον στον πάγκο. Το αν θα μπορέσει να δώσει και λύσεις στην ομάδα, αυτό θα κριθεί από την εξέλιξη του αγώνα αφού δύσκολα θα τον ξεκινήσει ο Μιλόγιεβιτς με την πρώτη του παρουσία σε αποστολή. Καλές πιθανότητες για να ξεκινήσει βασικός έχει ο Κίλιαν Σιέρινταν που έχει ξεπεράσει και αυτός το πρόβλημα τραυματισμού που αντιμετώπιζε.

Η αποστολή της ομάδας μας αποτελείται από τους: Κωνσταντίνο Παναγή, Αντώνη Γιωργαλλίδη, Λαουρέντιου Μπρανέσκου, Καρλίτος, Μάριο Δημητρίου, Αντρέα Παναγιώτου, Ιβάν Ρούνιε, Ρομαρίκ, Μάριν Όρσουλιτς, Αναστάσιο Καντούτση, Ρενάτο Μαργκάσα, Γκεόργκε Φλορέσκου, Γεράσιμο Φυλακτού, Γιώργο Οικονομίδη, Φάνο Κατελάρη, Φαϊσέλ Κάσμι, Νούνο Ασίς, Ζίγκι Μπαντιμπάνγκα, Άντραζ Κιρμ, Κριστοβάο Ράμος, Βίνσεντ Εζέ και Κίλιαν Σέρινταν.

Μπεμπέ και Χάφες είναι τιμωρημένοι λόγω καρτών, ενώ οι Ρουσιάς και Σκέμπρι είναι ως γνωστόν παροπλισμένοι.

Τα στατιστικά του αγώνα ΟΜΟΝΟΙΑ Λευκωσίας vs Άρης Λεμεσού

Follow Kifines