ΕΝΠ - ΟΜΟΝΟΙΑ 1-4


27 Feb 2016, 5:51 p.m. kifinescom

Το καθήκον της έπραξε στο Παραλίμνι η ΟΜΟΝΟΙΑ που κέρδισε την τοπική ομάδα με σχετική ευκολία, σκοράροντας τέσσερα τέρματα με τέσσερις διαφορετικούς σκόρερ.

Η ομάδα μας όπως και η Ένωση αγωνίστηκε με την πλάτη στον τοίχο και κατάφερε παρά την μέτρια εμφάνιση να περιορίσει την γηπεδούχο μεν αλλά και να είναι ουσιαστική δε. Ήταν καλύτερη σε ολόκληρο το 90λεπτο και με σοβαρότητα κατάφερε να πάρει το τρίποντο, παρότι η ΕΝΠ κατάφερε να μειώσει σε 1-2 πριν το τέλος του ημιχρόνου.

Πλέον η ΟΜΟΝΟΙΑ για να εκμεταλλευτεί στο έπακρο τις όποιες ανακατατάξεις φέρουν τα αποτελέσματα των "αποπάνω", θα πρέπει να κερδίσει και το ματς με την ΑΕΛ στο ΓΣΠ την ερχόμενη Πέμπτη.

Ο αγώνας:

Με τις πολλές και μαζεμένες απουσίες, η ΟΜΟΝΟΙΑ παρέταξε σήμερα την ακόλουθη διάταξη

1ο Ημίχρονο

Υποτονικά και χωρίς ιδιαίτερα καλό ρυθμό ξεκίνησε ο αγώνας. Η Ένωση η οποία καιγόταν για την νίκη δοκίμασε να κλείσει τους χώρους μπροστά στο τέρμα της χωρίς να βγάζει πολλούς παίχτες μπροστά, επιχειρώντας μόνο με μακρινά σουτ να "κλέψει" κάτι, εκμεταλλευόμενη τον υπέρ της άνεμο.

Η ΟΜΟΝΟΙΑ κατάφερε στο 21' με κόρνερ να ανοίξει το σκορ και συνάμα το παιγνίδι. Το γκολ του Ρούνιε με το κεφάλι ανάγκασε την Ένωση να ανοίξει το παιγνίδι της και αυτό, με το ταυτόχρονο ανέβασμα της δικής μας ομάδας έδωσε καλύτερο ρυθμό στο παιγνίδι. Στο 26ο λεπτό ο Μπαντιμπαγκά τρύπωσε στην περιοχή και εκμεταλλεύτηκε το κακό διώξιμο της άμυνας, διπλασιάζοντας τα τέρματα μας και δίνοντας την εντύπωση ότι μας περιμένει εύκολο απόγευμα.

Από το πουθενά η Ένωση κατάφερε στο 38' να μειώσει και να δώσει νέο ενδιαφέρον στο ματς, όταν ο Μπούκορατς έπιασε μια καλή κεφαλιά μέσα στην περιοχή μη αφήνοντας περιθώριο στον Παναγή να αντιδράσει.

Το 1-2 ήταν και το σκορ του ημιχρόνου.

2ο Ημίχρονο

Από νωρίς η ΟΜΟΝΟΙΑ κατάφερε να επαναφέρει την διαφορά στο σκορ στα 2 τέρματα αφού ο Σιέρινταν με κοντινό πλασέ στο 49ο λεπτό δεν αστόχησε. Σαφώς επηρεασμένη η Ένωση δοκίμασε με 2 αλλαγές να φρεσκάρει την επιθετική της παρουσία. Ο Βλάνταν Μιλόγιεβιτς στο 62' προχώρησε στην πρώτη του αλλαγή με τον Κιρμ να αλλάζει τον Εζέ.

Η ΟΜΟΝΟΙΑ με το χάντικαπ των 2 τερμάτων διαχειρίστηκε σχετικά άνετα το προβάδισμα της όμως δεν τελείωνε τις πολλές φάσεις που της παρουσιάστηκαν ιδανικά. Το Παραλίμνι απείλησε στο 82 με τους Μπούκορατς και Βούσκεβιτς να δοκιμάζουν το πόδι τους χωρίς τύχη.

Στο 86' ο ΡΟυσιάς πέρασε στο παιγνίδι και με την πρώτη του επαφή με την μπάλα στο επόμενο λεπτό έβγαλε με κάθετη μπάλα τον Κιρμ πλάγια στην μικρή περιοχή. Ο Σλοβένος με όμορφη προσποίηση, πέρασε και τον τερματοφύλακα του Παραλιμνιού και με αριστερό πλασέ έκανε τα τέρματα της ομάδας μας 4.

Στο 89ο λεπτό ο Μιλόγιεβιτς έδωσε χρόνο συμμετοχής στον Κάσμι που αντικατέστησε τον Ζίγκι, με τον Μαροκινό να δοκιμάζει ένα σουτ χωρίς αποτέλεσμα δευτερόλεπτα πριν την λήξη του αγώνα

Αγωνίστηκαν: Παναγή, Καρλίτος, Ρουνιέ, Ρομαρίκ, Χάφες, Οικονομίδης, Φυλαχτού, Μπεμπέ, Εζέ (62' Κιρμ), Ζίγκι (89' Κάσμι), Σιέρινταν (87' Ρουσιάς)

Σκόρερ: 21' Ρούνιε, 26' Μπαντιμπαγκά, 49' Σιέρινταν, 87' Κιρμ
Κάρτες: Φυλαχτού
 

Follow Kifines