Απόλλων - ΟΜΟΝΟΙΑ 1-2 (videos)


9 Apr 2016, 8:13 p.m. kifinescom

Σκόραρε 3 γκολ, δεν της δόθηκαν 2 ξεκάθαρα πέναλτι, όμως χρειάστηκε να φτάσει το χρονόμετρο στο 87ο λεπτό για να πάρει κεφάλι στο σκορ η ΟΜΟΝΟΙΑ. 

Πραγματοποιώντας στο δεύτερο μέρος καλή εμφάνιση, όντας καλύτερη του Απόλλωνα σε όλο το παιγνίδι όμως, η ΟΜΟΝΟΙΑ πήρε μια δίκαιη νίκη που την ανεβάζει μόνη τρίτη στην βαθμολογία. Το γκολ του Απόλλωνα στο 12ο λεπτό ήταν, όπως και στην περίπτωση του αγώνα με την ΑΕΚ στο ΓΣΖ την περασμένη Κυριακή, για το μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα το καθοριστικό σημείο του αγώνα. 

Η ομάδα μας παρά τις ευκαιρίες, τα δύο πέναλτι που δεν πήρε από τον Τράττο, έδειξε σε κάποιο σημείο να στερεύει από ιδέες αλλά και δυνάμεις, αφού ας μη ξεχνάμε ότι η ομάδα αγωνίστηκε Κυριακή - Τετάρτη - Σάββατο, με όλα τα ματς να είναι υψηλών ταχυτήτων. 

Τόσο όμως η είσοδος του Σκέμπρι αλλά και του Ζίγκι, συνέβαλαν στο να γίνει η ΟΜΟΝΟΙΑ αφόρητα πιεστική στο τέλος του αγώνα και να καταφέρει την ανατροπή. Αφού πρώτα του ακυρώθηκε γκολ στο 74ο λεπτό, ο Σκέμπρι εκμεταλλεύτηκε στο 77ο λεπτό την μπαλιά ακριβεία του Φλορέσκου για να φέρει το παιγνίδι στα ίσα:

10 λεπτά αργότερα ο Ζίγκι χόρεψε από δεξιά την άμυνα του Απόλλωνα, μπήκε στην περιοχή και έκανε την σέντρα που αφού πρώτα κτύπησε στον Σιέρινταν, στρώθηκε στον Σκέμπρι που απλά την έσπρωξε στα δίχτυα για το 1-2

Το παιγνίδι ολοκληρώθηκε στο 94ο λεπτό, προσφέροντας όμως πρώτα νέο καρδιοχτύπι 1 λεπτό νωρίτερα, όταν ο Φρέιρε μέσα στην περιοχή έπιασε το γυριστό σουτ και έστειλε την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι του Παναγή.

Ο Καρλίτος μετά το τέλος του αγώνα μίλησε για την μεγάλη βοήθεια του κόσμου, που όντως στο Τσίρειο έκανε την διαφορά. Οι παίχτες ένοιωσαν μετά από καιρό την συνεχή συμπαράσταση του κόσμου, που ήταν όλος μαζί γωνιασμένος στην ανατολική του Τσιρείου και έκαναν φοβερή κερκίδα, κάτι που ήθελαν να το ανταποδώσουν με το τέλος του αγώνα όταν έριξαν τις φανέλες τους στην κερκίδα.

Βέβαια αναλογιζόμενοι το που θα έπρεπε να ήταν η ΟΜΟΝΟΙΑ, μάλλον υπερβολική ήταν η κίνηση αυτή.

O κ. Νταμπίζας παρακολούθησε τον αγώνα από την Ανατολική και σίγουρα θα έβγαλε ουσιαστικά συμπεράσματα για τις δυνατότητες του ρόστερ της ομάδας μας. Δίπλα του ο Δρ. Άγης Ιακωβίδης που θα επαναδιεκδικήσει θέση στο ΔΣ και φημολογείται μάλιστα ότι έχει βάλει ως στόχο την προεδρία του Συλλόγου.

Τα στατιστικά του αγώνα Απόλλων Λεμεσού vs ΟΜΟΝΟΙΑ Λευκωσίας

Follow Kifines