ΑΕΚ - ΟΜΟΝΟΙΑ 1-3


7 May 2016, 9:11 p.m. kifinescom

Σοβαρή σε όλο το 90λεπτο η ΟΜΟΝΟΙΑ κέρδισε ως όφειλε το τελευταίο εκτός έδρας παιγνίδι της χρονιάς και διατηρεί τη θέση της στο τρίτο σκαλοπάτι του βαθμολογικού πίνακα.

Η ομάδα μας με αλλαγμένο πρόσωπο έκανε μια καλή εμφάνιση στο γήπεδο της Λάρνακας καταφέρνοντας από νωρίς να μπει οδηγός στο σκορ αφού ο Ρουσιάς στο 17ο λεπτό είδε δίχτυα. Το τέρμα του Χριστοφή για το 0-2 στο 37ο λεπτό έγειρε την πλάστιγγα προφανώς στη δική μας πλευρά με την ΟΜΟΝΟΙΑ να διαχειρίζεται με ευκολία το προβάδισμα της και να κρατάει μακριά τους επιθετικούς της ΑΕΚ.

Η γηπεδούχος ομάδα έκανε μια προσπάθεια στο δεύτερο ημίχρονο για να ανατρέψει τα σε βάρος της δεδομένα όμως πέραν του κάλπικου πέναλτι που κέρδισε ο Εγγλέζου από τον Όρσουλιτς και το οποίο μετέτρεψε σε τέρμα ο Άλβες στο 59ο λεπτό, δεν κατάφερε να απειλήσει την εστία του Μπρανέσκου. Μάλιστα ο Ρουμάνος στην μια φορά που ο Άλβες δοκίμασε να βγει σε τετ α τετ εναντίον του, αντέδρασε γρήγορα, του έκλεισε το πεδίο και με απόκρουση σταμάτησε την προσπάθεια του.

Ο Ασσίς στο 83' πέτυχε το τρίτο τέρμα της ομάδας μας μετά που χόρεψε όλη την άμυνα της ΑΕΚ και έβαλε τέλος στο όποιο άγχος υπήρχε για την έκβαση του παιγνιδιού.

Αγωνίστηκαν: Μπρανέσκου, Ράμος, Όρσουλιτς, Φλορέσκου, Χάφες, Οικονομίδης, Φυλαχτού, Μπεμπέ (62' Ασσίς), Κιρμ (77' Σκέμπρι), Χριστοφή, Ρουσιάς (70' Σιέρινταν)

Σκόρερ: 18' Ρουσιάς, 37' Χριστοφή, 83' Ασσίς
Κάρτες: -

Τα στατιστικά του αγώνα ΑΕΚ Λάρνακας vs ΟΜΟΝΟΙΑ Λευκωσίας

Follow Kifines