Η ενότητα και η ΟΜΟΝΟΙΑ, χρειάζονται πράξεις


27 Jun 2016, 8:25 p.m. kifinescom

Η ανακοίνωση του νέου Προέδρου της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, Αντώνη Τζιωνή για άνοιγμα προς τον συνδυασμό Εμπρός ΟΜΟΝΟΙΑ αλλά και σε όλα τα οργανωμένα σύνολα της ομάδας είναι ένα βήμα προς την θετική κατεύθυνση όμως το αν θα επιτευχθεί ο στόχος θα φανεί στις πράξεις που θα ακολουθήσουν. 

Σε δήλωση του στην ιστοσελίδα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ ο Πρόεδρος είπε τα εξής: 

«Θα επιδιώξουμε, μέσα στο επόμενο χρονικό διάστημα, τη διευθέτηση συνάντησης με τα μέλη του Σωματείου που συμμετείχαν στον συνδυασμό “Εμπρός ΟΜΟΝΟΙΑ”, ώστε να εξετάσουμε το ενδεχόμενο συνεργασίας σε διάφορους τομείς. Δεν περισσεύει κανένας Ομονοιάτης ή Ομονοιάτισσα στην προσπάθεια που ξεκινάμε και στόχος μας είναι να κάνουμε την ενότητα πράξη. Επαφές θα επιδιώξουμε και με όλα ανεξαιρέτως τα οργανωμένα σύνολα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ».

Είναι δεδομένο ότι τα μέλη του «ΕΟ» είναι έτοιμα να στηρίξουν την όποια προσπάθεια ενότητας συμβαδίζει με τις απόψεις τους για το πως προχωράει η ΟΜΟΝΟΙΑ. Το δήλωσαν άλλωστε και με ανακοίνωση τους μετά τις εκλογές. Το αν θα υπάρξει λοιπόν η επιθυμητή ενότητα εξαρτάται από τα επόμενα βήματα της Διοίκησης Τζιωνή στα θέματα μελών, στο πως αντιμετωπίζονται τα μέλη της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, τα ωφελήματα που μπορούν να παρέχει το Σωματείο στα μέλη του, στην επικοινωνία με τον κόσμο, την διαφάνεια αλλά και θέματα οικονομικής φύσης όπως την ουσιαστική αξιοποίηση του brand του Σωματείου. 

Τα μηνύματα πάντως από τις δύο πλευρές είναι ελπιδοφόρα. Υπάρχει όμως συγκεκριμένος τρόπος που θα επιτρέψει στην κατάσταση στο Σωματείο να ομαλοποιηθεί και αυτός σίγουρα δεν περιλαμβάνει τη δημόσια στοχευμένη και ανυπόστατη σε πολλές περιπτώσεις δυσφήμιση και χλευασμό που παρατηρείται ένθεν και ένθεν κυρίως στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Εφόσον τα κίνητρα είναι και παραμείνουν αγνά, είμαστε αισιόδοξοι ότι η ΟΜΟΝΟΙΑ μπορεί να και όπως οφείλει, θα ξεπεράσει την εσωστρέφεια που την κρατάει στάσιμη τα τελευταία χρόνια. 

Εξάλλου καταρτήστηκε σήμερα σε Σώμα το νέο ΔΣ. Ο ορισμός των Λάκη Πολυκάρπου και Νίκου Χαραλάμπους σε πόστο δημοσίων σχέσεων, απλά μας ξεπερνάει. Αναλυτικά οι θέσεις των νέων διοικούντων:

Πρόεδρος: Αντώνης Τζιωνής

Α΄ Αντιπρόεδρος: Πανίκος Νεοφύτου
Β΄ Αντιπρόεδρος: Λάκης Πολυκάρπου

Γενικός Γραμματέας: Χρίστος Νεοφύτου
Βοηθός Γενικός Γραμματέας: Ανδρέας Πασιουρτίδης

Νομικό Τμήμα: Χρίστος Νεοφύτου (Επικεφαλής), Ανδρέας Πασιουρτίδης

Αρχηγός Ποδοσφαιρικού Τμήματος: Άγης Ιακωβίδης

Εφορία Ποδοσφαίρου: Άγης Ιακωβίδης, Ανδρέας Πασιουρτίδης, Νίκος Χαραλάμπους

Οικονομική Επιτροπή: Πανίκος Νεοφύτου (Επικεφαλής), Χριστόδουλος Κυριακίδης (Υπεύθυνος Κριτηρίων), Κώστας Κωνσταντίνου (Υπεύθυνος Green Boutique), Γιαννάκης Ιωάννου (Υπεύθυνος Προϊόντων)

Υπεύθυνος Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης: Χριστόδουλος Χριστοδούλου

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Χαράλαμπος Ρωσσίδης

Επιτροπή Επικοινωνίας & Μάρκετινγκ: Λάκης Πολυκάρπου (επικεφαλής), Χαράλαμπος Ρωσσίδης, Μάριος Θεοδοσίου, Χριστόδουλος Χριστοδούλου

Επιτροπή Πετόσφαιρας: Φώτος Ιωάννου (Επικεφαλής), Μαρίνος Στυλιανίδης

Επιτροπή Φούτσαλ: Μαρίνος Στυλιανίδης, Μάριος Θεοδοσίου

Υπεύθυνος Καλαθόσφαιρας: Ανδρέας Πασιουρτίδης

Υπεύθυνος Γυναικείας Ομάδας Ποδοσφαίρου: Χριστόδουλος Χριστοδούλου

Τμήμα Μάρκετινγκ: Μάριος Θεοδοσίου (Επικεφαλής), Χαράλαμπος Ρωσσίδης

Τμήμα Δημοσίων Σχέσεων: Λάκης Πολυκάρπου, Νίκος Χαραλάμπους

Επιτροπή Προσωπικού: Γιαννάκης Ιωάννου, Μάριος Θεοδοσίου, Μαρίνος Στυλιανίδης

Επιτροπή Επικοινωνίας με Φιλάθλους: Κώστας Κωνσταντίνου, Χαράλαμπος Ρωσσίδης, Μαρίνος Στυλιανίδης, Ανδρέας Πασιουρτίδης

 

Follow Kifines