Ανακοίνωση ΔΣ: Σύσταση Ομάδας Εθελοντών


12 Jul 2016, 8:11 p.m. kifinescom

Τη δημιουργία Ομάδας Εθελοντών, η οποία θα παρέχει υποστήριξη στο Τμήμα Μάρκετινγκ του συλλόγου, αποφάσισε το Διοικητικό Συμβούλιου της ΟΜΟΝΟΙΑΣ.

Η Ομάδα Εθελοντών θα προσφέρει υποστηρικτικές υπηρεσίες στην προσπάθεια που καταβάλλεται για αύξηση των εσόδων και προώθηση των προϊόντων.

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται όπως υποβάλουν βιογραφικό και στοιχεία επικοινωνίας στην ηλεκτρονική διεύθυνση info@omonoia.com.cy, μέχρι τις 5 Αυγούστου 2016. Προτεραιότητα θα δοθεί σε άτομα με συναφές πτυχίο και σχετική εμπειρία σε τομείς όπως το Marketing, η Επικοινωνία, η Διαφήμιση και το Graphic Design.

Στο πλαίσιο αυτής της προσπάθειας, πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 6 Ιουλίου 2016, συνάντηση με μέλη του συνδυασμού «Εμπρός ΟΜΟΝΟΙΑ». Στα μέλη του «Εμπρός ΟΜΟΝΟΙΑ» προτάθηκε η συμμετοχή στην Ομάδα Εθελοντών, καθώς και συμμετοχή στις εξωδιοικητικές επιτροπές που υποστηρίζουν τα Τμήματα Καλαθόσφαιρας, Πετόσφαιρας και Φουτσαλ.

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΟΜΟΝΟΙΑΣ θα συνεχίσει την προσπάθεια που ξεκίνησε για συνεργασία, αξιοποίηση όλων των δυνάμεων και επικοινωνία με όλα ανεξαιρέτως τα οργανωμένα σύνολα και τους φιλάθλους της ομάδας μας.

 

 

Διαβάστε επίσης: Η ενότητα στην ΟΜΟΝΟΙΑ και οι απαιτούμενες προϋποθέσεις

 

Follow Kifines